Головна Новини Зірки персона Американська актриса померла від ускладнень коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Американська актриса померла від ускладнень коронавірусу

50 років актриса присвятила своїй кінокар'єрі

14 грудня 2020, 13:10 comments1458
Поділіться публікацією:

На 77-му році життя перестало битися серце американської актриси Керон Саттон, яка найбільше запам'яталася глядачам по фільмах "Сталеві магнолії" і "Рей".

Американська актриса померла від ускладнень коронавірусу

Керол Саттон / фото: Getty Images

Відомо, що знаменитість померла в лікарні від ускладнень, викликаних коронавірусною інфекцією. Відповідно до джерела NPR, актриса захворіла ще в листопаді, через кілька днів вона потрапила в реанімацію з високою температурою і нудотою. Незабаром Керон Саттон стало краще і лікарі перевели її у звичайну палату. Але, на жаль, організм актриси так і не зміг здолати коронавірус і 10 грудня її не стало.

Нагадаємо, що Керол Саттон була актрисою не тільки кіно, але і театру. Вона 50 років присвятила своїй кар'єрі, зігравши понад 100 ролей другого плану у відомих фільмах і серіалах, зокрема "Сталевий магнолії", "Королеві Сахар", "Країні Лавкрафта".

Відзначається, що американська актриса була королевою театру Нового Орлеана, а також ділилася своїм досвідом і викладала акторську майстерність.

Колеги Керон відзначили, що вона дуже яскраво зображувала своїх персонажів, ділилася своєю теплотою з усією знімальною групою і вони завжди будуть пам'ятати її на сцені.

Нагадаємо, у віці 89 років помер відомий автор шпигунських романів Джон ле Карре. Чоловік помер від пневмонії, яка не була пов'язана з коронавірусом. Він написав 25 романів, серед яких "Шпигун, який прийшов з холоду", "Шпигун, вийди геть!", які були переведені на 36 мов світу.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що від ускладнень коронавірусу помер відомий український культуролог і філософ Роман Кісь. Кілька днів тому його забрали в лікарню через погіршення самопочуття, де він і помер. Друзі та колеги культуролога вшанували його пам'ять, написав про нього дуже багато теплих слів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини