Головна Новини Зірки персона Американського репера застрелили після запису нового треку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Американського репера застрелили після запису нового треку: подробиці

Тіло знаменитості знайшли вранці 28 листопада

30 листопада 2020, 13:46
Поділіться публікацією:

Стало відомо, що вночі 28 листопада застрелили популярного американського репера Ліл Яса, справжнє ім'я якого Олександр Марк Антоніо. Це сталося, коли виконавець повертався додому після запису нової пісні.

Американського репера застрелили після запису нового треку: подробиці

Ліл Яс. Фото: uazmi.net

Працівники медичного центру Valley Care повідомили в поліцію про прибуття людини з численними вогнепальними пораненнями. Репер помер, коли його привезли в центр Eden для подальшого лікування.

Співробітники поліції розповіли, що знайшли місце злочину недалеко від станції Bart. Але підозрюваних в убивстві у них поки немає.

Варто зазначити, що напередодні ввечері Ліл був в студії звукозапису, де якраз закінчив працювати над новим треком. Лейбл Ліл Яса Highway 420 Productions розмістив в Instagram-акаунті триб'ют-пост, який був присвячений знаменитості.

Близькі друзі Яса дотепер не можуть повірити в те, що сталося. Вони розповіли, що у нього не було ворогів, тому вони навіть уявити не можуть, як могло статися щось подібне.

Ліл Яс почав займатися творчістю у 2018, але справжню популярність і славу здобув, коли вийшов його трек під назвою Get It In у 2015 році. Коли реперу виповнилося 20, то він вирішив, що настав час заснувати власний лейбл. Він реалізував це разом зі своїм партнером Джастіном Мірандою. Найпопулярнішими та впізнаваними піснями виконавця стали No Diss, What You Mean, Furl, Bum і Workin.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, від коронавірусу померла дружина українського письменника. Стало відомо, що від Covid-19 померла дружина українського письменника і політичного діяча Юрія Щербака. Про це повідомив письменник Михайло Слабошпицький, опублікувавши відповідний пост у Facebook.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини