Головна Новини Зірки персона Андрій Хливнюк британцям: "Дайте мені всю зброю"
commentss НОВИНИ Всі новини

Андрій Хливнюк британцям: "Дайте мені всю зброю"

Лідер гурту "Бумбокс" воює з перших днів вторгнення оператором дрону та його відпустили до Лондону для виступу на благодійному матчі

11 серпня 2023, 19:58
Поділіться публікацією:

Лідер гурту "Бумбокс" Андрій Хливнюк, виконання яким стрілецької пісні "А ми тую червону калину..." стало вірусним, закликав британців надати Україні ще більшу збройну допомогу. Відповідну заяву він зробив у ефірі студії HARDtalk. Про це повідомляють "Коментарі".

Андрій Хливнюк британцям: "Дайте мені всю зброю"

Андрій Хливнюк у ЗСУ

"Дайте мені всю зброю, яку б ви дали своїм хлопцям, щоб захистити вас від цього зла. А якщо ви мені не дасте, тоді ваші сини і ваші брати, ваші співаки, ваші письменники стануть кулементиками і пілотами безпілотників, як от я. Поміркуйте про це", — зазначив він, розповідаючи, що воює оператором дрона.

За його словами, за день, перед тим як опинитися в студії, він ще був під Херсоном. В Лондоні він має виступати перед десятками тисяч людей на стадіоні "Челсі". Зібрані на благодійному матчі кошти підуть на відбудову зруйнованих росіянами українських садочків та шкіл.

"Три дні тому, я та мій напарник, ми були під мінометним обстрілом в Херсоні", — зазначив співак. За його словами, він відчуває певну провину за те, що на нетривалий час полишив свій підрозділ. Але пояснює собі це необхідністю донести правду України до більш широкої західної аудиторії та можливістю зібрати кошти на допомогу країні.

"Відчуваєш винним, але ти кажеш собі, що це дуже важлива робота, — ти збереш якісь пожертви", — каже Хливнюк.

Щодо власної основної мотивації участі у війні, вокаліст "Бумбоксу" називає "захист жінок та дітей". На його думку, війна закінчиться після нейтралізації Путіна, якого він називає маніаком та військовим злочинцем. 

Тим часом, Лукашенко заявив, що продовжить красти українських дітей

Українців в окупації позбавляють інсуліну та погрожують депортацією.

А експерти пояснили, чому Зеленський оголосив про звільнення всіх обласних військкомів




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини