Анджеліна Джолі вивела тату, присвячене Бреду Пітту (ФОТО)

Голлівудська актриса Анджеліна Джолі вивела на руці рядок татуювання, яка була присвячена її екс-чоловіку Бреду Пітту

Голлівудська красуня, зірка фільму "Вічні" Анджеліна Джолі довгий час відходила від важкого розлучення з актором Бредом Піттом. Знаменитість вирішила "видалити" про нього всі спогади, зокрема рядок татуювання на своїй руки, присвячений екс-коханому.

Анджеліна Джолі завжди викликає підвищену увагу, як у преси, так і у шанувальників. Уважні фоловери помітили, що в зовнішності актриси дещо змінилося, коли вона з дітьми з'явилася на червоній доріжці, присвяченій прем'єрі супергеройського фільму "Вічні". Виявилося, що голлівудська зірка вивела рядок татуювання на лівій руці, який був присвячений її екс-чоловіку Бреду Пітту.

Татуювання складається з географічних точок (широт і довгот), де народилися її діти, а також колишній коханий. Останній рядок у татуюванні Джолі позначала місце народження Бреда Пітта - Оклахому. Саме він і зник з її руки. Решта всіх рядків залишилися. Перша позначає місто в Камбоджі, де вона усиновила старшу дитину Меддокса, друга - місце в Ефіопії, звідки її прийомна дочка Захара, третя - Намібія, де Джолі народила дочку Шайло, четверта - В'єтнам, звідки родом її син Пакс Тьєн, а п'ята і шоста - місце у Франції, де актриса народила близнюків Нокс і Вів'єн.

Фото: Associated Press

Нагадаємо, друзі голлівудської актриси Анджеліни Джолі розповіли, що вона вперше за довгий час після розлучення з Бредом Піттом стала відчувати себе щасливою. Судячи з усього, Анджеліна не відмовляє собі в нових знайомствах і побаченнях зі старими приятелями.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що дочка голлівудської актриси Анджеліни Джолі, після чуток про зміну статі, вийшла на червону доріжку в сукні.