Головна Новини Зірки персона Після чуток про зміну статі: дочка Джолі вийшла у світ у сукні (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Після чуток про зміну статі: дочка Джолі вийшла у світ у сукні (ФОТО)

Дочка голлівудської актриси Анджеліни Джолі, після чуток про зміну статі, вийшла на червону доріжку в сукні

20 жовтня 2021, 10:45 comments2844
Поділіться публікацією:

15-річна Шайло — рідна дочка голлівудських знаменитостей Анджеліни Джолі та Бреда Пітта, вперше за довгий час з'явилася на червоній доріжці. Разом з мамою, сестрами та братами вона відвідала прем'єру фільму "Вічні".

Після чуток про зміну статі: дочка Джолі вийшла у світ у сукні (ФОТО)

Анджеліна Джолі з дітьми / Фото: gettyimages

Як повідомляє видання People, Шайло викликала підвищену увагу до себе через своє вбрання. Дівчина вийшла у світ у сукні асиметричного крою кавового відтінку на тонких бретельках, а свій образ доповнила бежевими балетками. Судячи з усього, вона передумала ставати хлопчиком, тому що останнім часом її частіше стали помічати в жіночих речах, плюс до всього, 15-річна зіркова дочка відростила волосся. Але кілька років тому вона серйозно була налаштована змінити стать і навіть просила, щоб її називали Джон.

Однак їх думки мережі розділилися. Одні вважають, що Шайло таким чином вирішила зловити "хвилю хайпа", а інші хвалять її за те, що дівчинка одумалася і більше не буде травмувати батьків думками про зміну статі.

Після чуток про зміну статі: дочка Джолі вийшла у світ у сукні (ФОТО) - фото 2

(Анджеліна Джолі й Шайло Джолі-Пітт / Associated Press)

До слова, Анджеліна Джолі прийшла на прем'єру фільму "Вічні", де зіграла одну з головних ролей, в елегантній сукні без бретелей коричневого кольору, яку доповнила золотими прикрасами.

Нагадаємо, що особисте життя голлівудської красуні Анджеліни Джолі завжди викликає підвищений інтерес, як у шанувальників, так і преси. Тому, зустріч актриси з колишнім чоловіком викликала хвилю чуток. Мова йде не про Бреда Пітта, а про першого чоловіка знаменитості — Джонні Лі Міллера, з яким зірка "Малефісенти" була в шлюбі з 1996 по 1999 роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса Анджеліна Джолі показала наймоднішу сукню цієї осені.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини