Головна Новини Зірки шоу бізнес Анджеліна Джолі зізналася, що вперше після розлучення з Піттом, вона щаслива
commentss НОВИНИ Всі новини

Анджеліна Джолі зізналася, що вперше після розлучення з Піттом, вона щаслива

Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом в 2016 році

22 жовтня 2021, 05:47
Поділіться публікацією:

Друзі голлівудської актриси Анджеліни Джолі розповіли, що вона вперше за довгий час після розлучення з Бредом Піттом стала відчувати себе щасливою. Судячи з усього, Анджеліна не відмовляє собі в нових знайомствах і побаченнях зі старими приятелями. 46-річна Джолі, хоча і не вирішила повністю всі фінансові справи з колишнім чоловіком і все ще вирішує питання про спільну опіку над дітьми, але вже готова до нових відносин, пише usmagazine.

Анджеліна Джолі зізналася, що вперше після розлучення з Піттом, вона щаслива

Анджеліна Джолі - фото з відкритих джерел


"Анджеліна зараз так весело проводить час, вона просто надолужує згаяне. Вона дійсно насолоджується цими зустрічами. Її друзі давно не бачили її такою збудженою і енергійною", — розповіли в оточенні актриси.


За їх словами раніше актриса була занадто зосереджена на сім'ю та дітей, багато працювала, але зараз, коли діти підросли, у неї нарешті з'явився час на особисте життя. І вона готова до нових відносин. Анджеліна Джолі подала на розлучення з Бредом Піттом в 2016 році. Весною 2019 року їх шлюб був офіційно розірваний. Усі наступні роки досі колишнє подружжя борються за право опіки над своїми дітьми.


Нагадаємо, 46-річна голлівудська красуня Анджеліна Джолі давно є іконою моди, тому що її вбрання завжди виглядають стильно, модно і елегантно. Нещодавно актриса блиснула на червоній доріжці Variety's Power Of Women в красивому платті від дизайнера Харита Хашима. Про це повідомляє видання Vogue. Зірка "Малефісент" вибрала для заходу елегантне плаття карамельно-бежевого відтінку з коміром, довгими рукавами і внутрішньої шовкової комбінації. Актриси зробила насичений макіяж, а губи нафарбувала яскраво-червоною помадою. Від прикрас вона відмовилася. Відомо, що цей наряд створив іраксько-ліванський дизайнер Харитина Хашим. У його сукнях є тонкий баланс між мінімалістською вишуканістю і чистої жіночністю. Наряди Харита воліють модниці його рідного Бейрута та інших країн Близького Сходу, а також деякі знаменитості Голлівуду. Після появи Джолі на червоній доріжці шанувальників у дизайнера напевно стане більше.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини