Головна Новини Зірки персона Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців
commentss НОВИНИ Всі новини

Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців

Лорак вважає його необґрунтованим і несправедливим.

25 вересня 2023, 22:35
Поділіться публікацією:

Колишня українка Ані Лорак, яка брала участь в ефірі "Центрального телебачення"  російського  каналу скаржилась на напади  мешканців України. Вона називає їх несправедливими і  замітила, що плакала з відчаю.

Ані Лорак у прямому ефірі поскаржилася на цькування українців

Ані Лорак (фото з відкритих джерел)

Зірка  ввійшла в цей образ і мало не плачучи,  розповідала, якого болю їй завдає хейт з боку  українських громадян. Співачка каже, що він  необґрунтований. Проте, слід  замітити, що Кароліна понад   півтора року ніяк не реагує на повномасштабну російську війну на батьківщині. Вона  не засуджує військове вторгнення на території рідної  Україні, і в цей  час як виступала, так і виступає в РФ.

"Ревіла від відчаю і несправедливості. Мені було дуже складно, тому що я теж людина, а перш за все жінка, і мене сильно ранить, коли це необґрунтовано. Мені допомагає сім'я, моя дочка, мама і підтримка глядачів. Зовсім недавно у мене на концерті був аншлаг, і люди все одно телефонують і просять мене виступити в різних містах – це мене і тримає", – заявляє  співачка.

З причини неоднозначної  позиції   їй не раді  ні в рідній країні, ні в РФ. Але недавно Лорак  виступає, як  член журі на  шоу "Ти — супер" в РФ. З цієї  причини там почалась нова хвиля  хейту. Мешканці РФ закликають  вигнати  опальну співачку  поганою мітлою.

Тому ведучий шоу  зателефонував  керівнику федерального проекту з безпеки і боротьби з корупцією Віталію Бородіну, щоб він перевірив  співачку  на причетність допомоги ЗСУ.  Бородін відповів, що Лорак  "чиста перед Росією".

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Росії завершили перевіряти українську зрадницю Лорак.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини