Головна Новини Зірки персона Анна Курнікова показала двійнят від Іглесіаса, які підросли
commentss НОВИНИ Всі новини

Анна Курнікова показала двійнят від Іглесіаса, які підросли

Анна та Енріке виховують трьох дітей

17 грудня 2020, 13:10
Поділіться публікацією:

Анна Курнікова показала двійнят від Іглесіаса, які підросли

Анна Курнікова і Енріке Іглесіас (фото з відкритих джерел)

Популярний співак Енріке Іглесіас і російська тенісистка Анна Курнікова, ведуть "закритий" спосіб життя і мало говорять про свою сім'ю, але іноді вони радують підписників знімками своїх маленьких дітей.

У середу, 16 грудня, їх двійняткам Люсі та Ніколасу виповнилося три роки й з цієї нагоди російська спортсменка опублікувала у своєму Instagram їх фотографії. Вона не стала залишати під постом довгий текст, лише поставила цифру 3 і смайлик у вигляді сердечка. Обидва малюки дивляться в камеру і мило посміхаються.

Підписники Анни бурхливо відреагували на знімки їх з Іглесіасом підрослих дітей і зразу проаналізували, хто з дітей на кого схожий більше. "Дівчинка — татова, хлопчик — мамин. Класика"," Як час швидко летить"," Два милих досконалості!","Батькова доча","Все найкраще від батьків", — прокоментували фоловери.

Енріке Іглесіас також залишив коментар у вигляді сердечка під знімками своїх двійнят, а ось публікувати фотографій дітей на своїй сторінці в соціальній мережі не став.

Нагадаємо, що відомий іспанський виконавець Енріке Іглесіас вже довгий час зустрічається з Анною Курніковою. Інформації про те, що вони зв'язали себе узами шлюбу немає, але це не заважає їм бути щасливою родиною, особливо, коли у них ростуть такі чудові діти. До слова, в січні 2020 року Анна народила співакові ще одну доньку, яку назвали Мері (Маша). Про вагітність російської спортсменки стало відомо, коли вона була на 9-му місяці.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Енріке Іглесіас зізнався, що з появою третьої дитини в родині він намагається максимально допомагати своїй коханій, тому з легкістю змінює підгузки й годує молодшу дочку. І хоч справлятися з трьома дітьми важко, співак зізнався, що для нього це неоціненний досвід.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини