Аріана Гранде показала, де проводить медовий місяць (ФОТО)

Американська виконавиця Аріана Гранде показала шанувальникам, де проводить свій медовий місяць

28-річна американська зірка Аріана Гранде вирушила зі своїм новоспеченим чоловіком Далтоном Гомесом у весільну подорож. Але тільки для медового місяця закохані вибрали не екзотичні курорти, а столицю Нідерландів - Амстердам.

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала серію фотографій, продемонструвавши підписникам гарну природу, вітряк і один з найзнаменитіших каналів Амстердама. Також Аріана опублікувала милий кадр, на якому зображена разом зі своїм чоловіком. На ньому молодята сидять у величезних жовтих дерев'яних черевиках і чорних захисних масках.

Публікація співачки менше ніж за добу зібрала понад 6 мільйонів лайків і безліч приємних коментарів: "Сподіваюся, ви чудово проведете там час", "Красиво", "Ви занадто милі", "Насолоджуйся медовим місяцем", "Просто залишайтеся такими щасливими назавжди!", "Ти така гарна", "Щасливий день для щасливої Аріани", "Занадто солодко", - написали фоловери.

Нагадаємо, що 15 травня 2021 року популярна американська виконавиця Аріана Гранде таємно вийшла заміж за агента по елітної нерухомості Далтона Гомеса, з яким зустрічалася майже рік. Їх весілля пройшло у вузькому сімейному колі, в апартаментах зірки в Каліфорнії (США). На співачці була красива довга сукня з відкритою спиною від відомого дизайнера Віри Вонг.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пропозицію руки та серця Аріана Гранде отримала в грудні 2020 року. Вона поділилася цією радісною подією з підписниками в Instagram, показавши свою шикарну обручку, яку оцінюють в 350 тисяч доларів.