Головна Новини Зірки персона Таємне весілля Аріани Гранде: в якій сукні була співачка (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Таємне весілля Аріани Гранде: в якій сукні була співачка (ФОТО)

З'явилися перші фотографії з таємного весілля американської виконавиці Аріани Граді і її коханого Далтона Гомеса

27 травня 2021, 12:55 comments1545
Поділіться публікацією:

27-річна американська зірка Аріана Гранде нарешті вирішила поділитися з шанувальниками фотографіями зі свого таємного весілля, яке відбулося 15 травня 2021 року в особняку співачки в Каліфорнії.

Таємне весілля Аріани Гранде: в якій сукні була співачка (ФОТО)

Аріана Гранде (фото з відкритих джерел)

На своїй сторінці в Instagram виконавиця опублікувала кадри, на яких позує у весільній сукні від відомого дизайнера Віри Вонг, яке їй шили на замовлення. Над весільним образом Аріани працювала ціла команда професіоналів. Для такої важливої події співачка вибрала ніжну обтягуючу сукню без бретелей з відкритою спиною, яка підкреслювала її витончену фігуру, а також коротку фату. Завершила свій весільний look вона сережками з перлами та діамантами, а також білими туфлями на підборах.

Макіяж зірки складався з її фірмових стрілок, нюдової помади та тіней. Зачісці вона теж вирішила не зраджувати, тому стилісти зробили їй високий хвіст з локонами.

Наречений Далтон Гомес був в класичному чорному костюмі, білій сорочці та чорній краватці. На кадрах видно, що церемонія їх одруження проходила в вітальні, оформленій в чорно-білих кольорах. У приміщенні було багато свічок і живих квітів.

У своїх постах співачка зазначила, що дуже любить свого чоловіка і на фотографіях видно, як вони безмірно щасливі. Шанувальники зірки не скупляться на компліменти й вітають новоспечену сім'ю.

Нагадаємо, що весілля Аріани Гранде і Далтона Гомеса пройшло скромно, але зі смаком. На ній були присутні тільки найближчі люди. Чи планують закохані влаштовувати пишне свято — поки невідомо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що пропозицію руки та серця американська співачка Аріана Гранде отримала ще в грудні 2020 року. Коханий подарував їй каблучку, яку оцінили в 350 тисяч доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини