Головна Новини Зірки персона «Назавжди і довше»: Аріана Гранде виходить заміж за ріелтора
commentss НОВИНИ Всі новини

«Назавжди і довше»: Аріана Гранде виходить заміж за ріелтора

Аріана Гранде показала спільні фото з коханим

21 грудня 2020, 11:30 comments1262
Поділіться публікацією:

«Назавжди і довше»: Аріана Гранде виходить заміж за ріелтора

Аріана Гранде виходить заміж / фото: Eduardo Munoz

Американська зірка Аріана Гранде, яка нещодавно встановила в Instagram новий рекорд, показала серію знімків зі своїм коханим Далтоном Гомесом і оголосила, що виходить заміж.

На своїй сторінці в соцмережі Instagram співачка опублікувала "домашні" знімки, на яких позує в обіймах свого бойфренда. Також Аріана показала каблучку з діамантом і перлиною, яку оцінюють в 350 тисяч доларів (майже 10 млн гривень). На фото Аріана і Далтон лежать на підлозі, й не соромлячись, демонструють свої почуття на камеру.

Публікацію, яка менше ніж за добу набрала 12,6 млн лайків, популярна виконавиця підписала: "forever n then some" (Назавжди й довше). Шанувальники відразу ж почали вітати пару і відзначили, що каблучка, подарована Далтоном, неймовірно гарна.

Відомо, що обранець Аріани Гранде працює молодшим агентом по елітній нерухомості, про їхній роман стало відомо в березні 2020 року, коли папараці застукали їх за пристрасним поцілунком. Співачка намагалася тримати своє особисте життя в секреті, але час від часу публікувала спільні знімки з Далтоном, остаточно підтвердивши, що вони разом і у них в стосунках все добре.

До слова, Аріана Гранде одного разу вже була заручена з продюсером Пітером Девідсоном, але справа до весілля так і не дійшла.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що екс-учасниця гурту SEREBRO Ольга Серябкіна таємно вийшла заміж за чоловіка, який раніше був її концертним директором. Весілля пройшло у вузькому колі близьких людей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 51-річна Гвен Стефані виходить заміж за відомого кантрі-виконавця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини