Аріана Гранде встановила новий рекорд в Instagram: що сталося

Американська виконавиця Аріана Гранде опублікувала свої весільні фотографії й встановила новий рекорд в Instagram

Популярна співачка Аріана Гранде, за життям якої в соціальній мережі Instagram стежать 239 мільйонів осіб, встановила новий рекорд.

Кілька днів тому виконавиця опублікувала у мережі ніжні кадри зі свого таємничого весілля, які "підірвали" Instagram, набравши майже 26 мільйонів лайків і 294 тисячі коментарів. За популярністю "весільний" пост Аріани Гранде обійшов останню публікацію репера XXXTentacion, який загинув в перестрілці (24, 6 млн лайків), а також пост американської зірки Біллі Айлиш, в якому вона опублікувала фото, демонструючи свій новий колір волосся (23 млн лайків).

Але лідера по "лайкам" в Instagram Аріани Гранде обійтися все ж не вдалося. Знімок яйця, опублікований на акаунті @world_record_egg, продовжує утримувати абсолютний рекорд - понад 55 млн "сердечок".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ariana Grande (@arianagrande)

Нагадаємо, що 15 травня 2021 року популярна співачка Аріана Гранде вийшла заміж за агента по елітній нерухомості Далтона Гомеса. На святі, яке пройшло скромно, але зі смаком, було присутнє лише 20 осіб - найрідніші люди та друзі. Святкування проходило на задньому дворі розкішного особняка співачки в Каліфорнії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, 27-річна американська зірка Аріана Гранде була у весільній сукні від відомого дизайнера Віри Вонг, яке їй шили на замовлення. Над весільним образом Аріани працювала ціла команда професіоналів. Для такої важливої ​​події співачка вибрала ніжне відверту сукню без бретелей з відкритою спиною, яке підкреслювало її витончену фігуру. Завершила свій весільний look вона сережками з перлами та діамантами, а також білими туфлями на підборах.