Головна Новини Зірки персона Аріана Гранде таємно вийшла заміж: яким було весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Аріана Гранде таємно вийшла заміж: яким було весілля

Американська співачка Аріана Гранде зіграла таємне весілля з агентом по елітної нерухомості Далтоном Гомесом

18 травня 2021, 12:40
Поділіться публікацією:

27-річна американська зірка Аріана Гранде, від якої шанувальники чекали пишного і розкішного весілля, зіграла його таємно і скромно, в оточенні всього 20 гостей.

Аріана Гранде таємно вийшла заміж: яким було весілля

Аріана Гранде / Фото Getty Images

Знаменитість стала дружиною агента по елітної нерухомості Далтона Гомеса, з яким почала зустрічатися в січні 2020 року. Представник Аріани зазначив, що весільне святкування пройшло скромно та інтимно, в одному з будинків виконавиці в Монтесіто (штат Каліфорнія, США). На святі були присутні тільки рідні та близькі люди. Закохані вирішили зробити душевне свято, і за словами представника співачки, приміщення, де відбулася їх церемонія, було наповнене любов'ю і щастям.

Поки невідомо, яку сукню вибрала Аріана Гранде для свого таємного весілля, оскільки вона не поспішає публікувати фотографії з цієї радісної події. Та й свій шлюб офіційно поки ніяк не коментує.

Відзначимо, що з Далтоном Гомесом, як стверджують інсайдери, зірка познайомилася, коли вибирала собі новий будинок. Вона довгий час приховувала їхні стосунки, але було відомо, що карантин закохані проводили разом. Аріана навіть мигцем показала бойфренда у своєму кліпі на пісню "Stuck with U", записану разом з Джастіном Бібером.

Нагадаємо, що в грудні 2020 року Далтон Гомес зробив пропозицію руки та серця американській зірці й вона похвалилася дорогою обручкою в соціальній мережі. Його оцінюють в 350 тисяч доларів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що 27-річна виконавиця та акторка Аріана Гранде, яка вважає за краще тримати своє особисте життя в секреті, недавно поділилася з шанувальниками серією романтичних знімків зі своїм коханим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини