Головна Новини Зірки персона Артем Пивоваров не стримав сліз на сцені: що розповів артист
commentss НОВИНИ Всі новини

Артем Пивоваров не стримав сліз на сцені: що розповів артист

Артем Пивоваров розповів про руйнування рідного Волчанська на концерті

сьогодні, 18:12
Поділіться публікацією:

Під час свого недавнього концерту відомий український співак Артем Пивоваров не зміг стримати сліз, коли розповідав про трагічні події, що сталися в його рідному місті Волчанськ на Харківщині. Місто було повністю зруйноване російськими військовими, і артист з болем в серці поділився цією новиною з глядачами.                  

Артем Пивоваров не стримав сліз на сцені: що розповів артист

Артем Пивоваров на концерті: «Мого міста немає, росіяни стерли його з лиця землі

"Я більше не маю дому, це вже не просто будівля — це частина мене, яку знищили. Моє рідне місто Волчанськ зникло, його просто стерли з лиця землі," — сказав Артем Пивоваров, зупинившись, щоб стримати сльози.                           

Артем наголосив, що відновлення його міста, як і багатьох інших зруйнованих українських населених пунктів, залежить від українських захисників. Він закликав усіх своїх фанатів підтримувати військових, адже саме вони щодня ризикують життям заради свободи і незалежності країни.                          

"Я твердо вірю, що повернуся додому, і хочу, щоб кожен, хто втратив свій дім, не втрачав надію. М и всі повернемося, і цей день стане особливим для нашої країни," — додав Пивоваров, викликавши хвилю підтримки у залі.                           

Раніше “Коментарі” писали, що внаслідок повномасштабного вторгнення понад 50% житлових будівель в Україні пошкоджено або повністю знищено. Деякі населені пункти майже не мають вцілілих будинків, і питання їх відновлення залишається відкритим. Про це розповіла Олена Шуляк, голова Комітету Верховної Ради з питань місцевого самоврядування та регіонального розвитку, на зустрічі з будівельниками. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини