Головна Новини Зірки персона Астаф'єва жорстко відреагувала на тих, хто показує "красиве життя" під час війни
commentss НОВИНИ Всі новини

Астаф'єва жорстко відреагувала на тих, хто показує "красиве життя" під час війни

Астаф'єва розповіла, що вона думає про людей, які під час війни в Україні демонструють своє "спокійне та красиве життя"

8 липня 2022, 00:01
Поділіться публікацією:

Астаф'єва зізналася, що думає про людей, які під час війни показують своє "красиве життя", демонструють своє "спокійне та красиве життя". Співачка заявила, що наразі не на часі демонструвати спокійне життя. Про це вона розповіла в інтерв'ю на YouTube-каналі "Гончарова".

Астаф'єва жорстко відреагувала на тих, хто показує "красиве життя" під час війни

Астаф'єва відреагувала на тих, хто показує "красиве життя" (фото з відкритих джерел)

 Зірка розповіла, що про одну дівчину серед її знайомих, яка показувала свій відпочинок в Instagram. Астаф'єву - це обурило, тому вона намагалася, що так робити не варто.  

"Мені не дає спокою одна ситуація з моєю знайомою. Вона щось там виклала, а я кажу: "Як ти можеш таке викладати? У тебе мама досі в Україні живе у підвалі, а ти куриш кальян і п'єш шампанське". А вона мені: "А нічого, що я закрила збір і провела благодійний концерт?". Нічого, я тільки що прийшла з "картоплі", насмажила картоплі собі вдома, п'ю шампанське. Але я це не публікую", — розповіла співачка в інтерв'ю.

На її думку, українці сьогодні мають бути солідарними з тими, хто постраждав від російської агресії.

"Ти не повинна це викладати в stories, бл*ха. Ти повинна бути солідарна з тими людьми, яких ґвалтують, яких вбивають, у яких немає рук, щоб тримати те ж шампанське. ", — додала співачка.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що на Лію Ахеджакову напали в Москві.Незнайомий чоловік напав на Лію Ахеджакову, коли вона грала у спектаклі на сцені театру "Современник". Нападник розпилив на акторку перцевий балончик. Про інцидент акторка розповіла на своїй сторінці в Instagram.На думку Ахеджакової, вона здогадується, чому чоловік це зробив. Акторка впевнена, що це сталося через її висловлювання та позицію про війну в Україні. Адже Лія Ахеджакова критикує російську владу та підтримує українців.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини