Головна Новини Зірки персона Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото)

Хто з нащадків знаменитостей пішов по стопах батьків

8 січня 2021, 21:35 comments3703
Поділіться публікацією:

Відомі та геніальні люди окрім статків та винаходів, залишили після себе нащадків. Чим вони займаються та чи планують діти продовжувати шлях своїх геніальних батьків, давайте поцікавимося.

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото)

Діти знаменитостей - як живуть та виглядають. Фото: v.img.com.ua

Ів Джобс

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 2

22-річна дочка засновника компанії Apple Стіва Джобса і його другої дружини Лорен Пауелл — студентка Стенфордського університету. Саме там познайомилися її батьки. Та дівчина не планує займатися наукою. Вона розпочала модельну кар'єру та вже досягла певних висот. Нині Ів Джобс — обличчя косметичного бренду Glossier.

Дженніфер Катарін Гейтс

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 3

Старша донька мільярдера Білла Гейтса Дженніфер також не продовжила справу батька. Проте дівчина стрімко розвивається у самостійно обраній сфері. Нині вона навчається в Медичній школі Ікана. Дженніфер хоче допомагати людям та стати в майбутньому дитячим або сімейним лікарем. Попри основну сферу діяльності дочка Білла Гейтса захоплюється професійною верховою їздою.

Рафферті Лоу

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 4

Син відомих акторів Джуда Лоу і Седі Фрост вирішив піти по стопах батьків та стати публічною людиною. Нині Рафферті активно займається модельною кар'єрою. До того ж хлопець знявся в чотирьох короткометражках. Крім того сина відомих акторів можна буде побачити в фільмі "Твіст", який вийде на екрани цього року.

Лоренцо Бертеллі

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 5

Вже доволі зрілий син неперевершеного італійського дизайнера Міучча Прада і її чоловіка Патріціо Бертеллі, який має власний бізнес, довгий час був професійним автогонщиком. Проте кілька років назад він продовжив справу матері та став главою відділу маркетингу і комунікацій в компанії Prada.

Лені Олумі Клум

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 6

Доньці відомої моделі Хайді Клум зараз 16 років. Дівчинка мріє стати моделлю, як її мама. Проте Хайді не радіє такому рішенню свого чада. За своє життя Лені вже встигла дебютувати на обкладинці журналу Vogue, де вона повстала разом з мамою.

Джозеф Хіллстром Кінг

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 7

Син Стівена Кінга вирішив також стати письменником. Свої твори він пише під псевдонімом Джо Хілл. Інше прізвисько він взяв через те, що не хоче аби його читали тільки через славу батька. Джозеф робить успіхи — його встигли відзначити двома Британськими преміями фентезі та премією Айснера.

Віллоу Каміль Рейн Сміт

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 8

Дочка знаменитого актора Уілла Сміта розпочала власну музичну кар'єру, за яку вже встигла випустити 4 альбоми. Окрім того, дівчина знімалася в популярних фільмах "Я — легенда" та "Кіт Киттредж: Загадка американської дівчинки". Також голос Каміль можна почути в мультфільмі "Мадагаскар 2". Там вона озвучила маленьку Глорію.

Кетрін Люсі Хокінг

Батьки і діти: як виглядають та чим займаються нащадки відомих людей (Фото) - фото 9

Дочка геніального вченого Стівена Хокінга досягла висот в сфері журналістики. Вона працювала у виданнях Daily Mail, The Telegraph, The Times, The Guardian. Також 50-річна жінка любить писати романи та займатися благодійністю.

Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, чому Кім Кардаш'ян розлучається з Каньє Вестом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини