Головна Новини Зірки персона Без фільтрів: 62-річна Шерон Стоун показала «чесне» селфі
commentss НОВИНИ Всі новини

Без фільтрів: 62-річна Шерон Стоун показала «чесне» селфі

Шерон Стоун не намагається здаватися молодше, ніж є насправді

30 серпня 2020, 23:40 comments1930
Поділіться публікацією:

62-річна голлівудська актриса, зірка фільмів "Основний інстинкт" і "Тріска" Шерон Стоун не відноситься до тих знаменитостям, які виставляють в мережу тільки відретушовані фотографії. Шерон не стараються приховати свої зморшки на обличчі, а навпаки, виступає за природну красу. Нещодавно на Instagram-сторінці зірки з'явилося "чесне" селфі.

Без фільтрів: 62-річна Шерон Стоун показала «чесне» селфі

Шерон Стоун

Актриса не боїться позувати без макіяжу і не намагається виглядати молодше, ніж є насправді. Вона повністю приймає і любить себе такою, яка вона є. Днями знаменитість опублікувала портретний знімок, на якому видно її обличчя крупним планом. Шерон лише підвела очі й нафарбувала губи світло-рожевою помадою. Вона уклала волосся назад і дивилася прямо в камеру. Свій пост вона підписала так: "Посилаю вам свою любов".

Шанувальники знаменитості тут же відреагували на її послання і почали відзначати в коментарях, що актриса виглядає дуже гарно. Всього за добу пост Стоун зібрав понад 100 тисяч лайків.

Без фільтрів: 62-річна Шерон Стоун показала «чесне» селфі - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що в Шерон Стоун вдарила блискавка і цей удар був настільки сильним, що вона втратила свідомість і провела в лікарні 10 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини