Головна Новини Зірки персона Без макіяжу і зачіски: Тіна Кароль показала «чесне» селфі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Без макіяжу і зачіски: Тіна Кароль показала «чесне» селфі (ФОТО)

Тіна Кароль похвалилася природною красою

31 березня 2021, 16:05 comments1770
Поділіться публікацією:

36-річна популярна артистка Тіна Кароль з радістю ділиться із шанувальниками яскравими фотографіями, на яких позує в гарних вбраннях і різних образах. При цьому співачка не боїться показати й природну красу.

Без макіяжу і зачіски: Тіна Кароль показала «чесне» селфі (ФОТО)

Тіна Кароль (фото з відкритих джерел)

Нещодавно у своїх Instagram-Stories українська виконавиця поділилася "чесним" селфі без макіяжу, зачіски, фотошопу і фільтрів. У повсякденному житті Тіна Кароль обирає зручні вбрання і робить легкий макіяж або взагалі відмовляється від нього.

На новому знімку знаменитість показала своє обличчя крупним планом, без грама косметики та фірмової зачіски. На Кароль був чорний топ, який, імовірно, вона поєднала з якимось спортивним низом. Точно сказати не можна, оскільки на селфі Тіна зображена не на повний зріст.

До слова, це не вперше, коли артистка демонструє шанувальникам свою природну красу, тому що вона належить до тих знаменитостей, які не бояться показувати фанатам себе справжніми.

Без макіяжу і зачіски: Тіна Кароль показала «чесне» селфі (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що Тіна Кароль виглядає розкішно, тому що дотримується правильного харчування і багато працює над собою. Нещодавно в мережі з'явилося відео, на якому співачка займається у спортивному залі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фанати звикли бачити українську артистку Тіну Кароль у розкішному і сексуальному вбранні та з ефектним макіяжем. Але у повсякденному житті вона обирає більш зручний одяг. Нещодавно її  сфотографували у звичайній кофтині, темно-коричневих штанах, довгій шубці та в хустці. Що стосується косметики, то виконавиця лише підкреслила губи, нафарбувавши їх сливовою помадою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини