Головна Новини Зірки персона Біда у сім’ї російського гумориста Петросяна: що трапилося
commentss НОВИНИ Всі новини

Біда у сім’ї російського гумориста Петросяна: що трапилося

Переполох у родині російського коміка Петросяна: 77-річному гумористу стало зле, його госпіталізували

2 травня 2023, 11:25 comments4918
Поділіться публікацією:

Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на РосЗМІ.

Біда у сім’ї російського гумориста Петросяна: що трапилося

Російський гуморист Петросян опинився на лікарняному ліжку

Стан російської зірки різко погіршився вдень, 1 травня. Поруч була його молода обраниця Тетяна Брухунова, яка і викликала медиків.

У РосЗМІ зазначають, госпіталізація телеведучого може бути пов’язана із проблемами серця. Поки -що він перебуватиме на лікарняному ліжку й має пройти усі відповідні аналізи. Опісля, йому призначать лікування. Офіційної заяви щодо діагнозу Петросяна, поставленого фахівцями немає. Подробиці його стану теж не озвучували на загал.

Гуморист страждає проблемами серця уже декілька років. Він уже пережив малоінвазивну операцію на серці — тоді йому поставили кілька металевих або пластикових медичних конструкцій.

Свого часу, Петросян носив тейпи, що теж викликало обговорення серед прихильників та підозри на проблеми з судинами. Проте, комік спростував ці чутки.

"Рік тому влітку хтось помітив на моїх колінах тейпи і розвів у ЗМІ всякі антімонії... Не варто турбуватися, панове журналісти. Для мого віку при моїх навантаженнях... Я — спортсмен. Коли збільшуються навантаження, фіксую тейпами", — підкреслював Петросян.

Як нагадаємо, російський телеведучий підтримує дії Путіна та агресію Росії на території України. Ба більше, Петросян заявляв що і сам може піти на війну аби підтримати дух російського народу.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Президент РФ змінив керівника тилового забезпечення: чи очікувати розпаду російської армії 30 квітня з посади прибрали заступника міністра оборони з логістики генерал-полковника Міхаїла Мізінцева. У його крісло сів Алєксєй Кузьменков.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини