Головна Новини Зірки персона Більше не разом: Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком
commentss НОВИНИ Всі новини

Більше не разом: Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком

3-річна дочка Мія буде жити з мамою, але колишній чоловік зможе бачитися з нею

29 грудня 2020, 19:51
Поділіться публікацією:

Популярна російська виконавиця Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком, передає mk.ru.

Більше не разом: Поліна Гагаріна офіційно розлучилася з чоловіком

Поліна Гагаріна з чоловіком. Фото: tsn.ua

Її чоловік Дмитро Ісхаков працює фотографом. Рішення про розлучення було прийнято в світовому суді району Печатники 28 грудня. Зазначається, що їхня маленька дочка Мія залишається жити з матір'ю. Але батько також матиме можливість постійно бачитися з 3-річною дівчинкою.

Що стосується майна, то за попередніми даними, співачка хотіла залишити все спільно нажите, а також машину, собі.

Раніше, Дмитро опублікував на своїй сторінці в соціальних мережах пост, в якому закликав усіх журналістів більше не мучити його питаннями про розлучення.

"Майже кожен день до мене звертаються представники вашої гідної професії з наполегливою пропозицією прокоментувати ситуацію навколо мого розлучення з Поліною Гагаріною. Іноді справа доходить до прямого переслідування на вулиці (люди вискакують з машин з камерами напереваги, чатують мене). Заявляю, що на цьому етапі не готовий дати розгорнуті коментарі або виступати в якомусь телешоу з цього приводу. Ви не за тим бігаєте! У всякому разі, поки що", — зізнався Ісхаков.

Поліна Гагаріна і Дмитро Ісхаков перебували в офіційному шлюбі 6 років. Перші чутки про те, що в їхньому сімейному житті почалися проблеми, з'явилися в травні 2020. А десь через місяць Дмитро особисто підтвердив, що вони з Поліною роз'їхалися і поки живуть окремо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Поліна Гагаріна з дочкою нарядили новорічну ялинку. Співачка поділилася зі своїми підписниками в Instagram сімейним знімком. Так, зірка показала, як виглядає новорічна ялинка, яку вона прикрасила разом з 2-річною дочкою Мією.
На відео Гагаріна показала ялинку, прикрашену яскравими ліхтариками, а також великими іграшками в сріблясто-золотистих відтінках. У кадр також потрапила, Мія, яка крутиться в сукні біля ялинки і радісно вигукнула: "Ялинка, гори".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини