Головна Новини Зірки персона Близькі друзі розповіли, що стало причиною раптової смерті Ніни Матвієнко
commentss НОВИНИ Всі новини

Близькі друзі розповіли, що стало причиною раптової смерті Ніни Матвієнко

Легендарна українська співачка нещодавно перенесла кілька операцій

9 жовтня 2023, 22:55 comments4458
Поділіться публікацією:

В неділю, 8 жовтня,  з’явилась інформація, що померла  легендарна  українська  співачка  Ніна Матвієнко. Вона пішла з життя у віці 75 років,  не доживши  кілька днів до  дня народження.

Близькі друзі розповіли, що стало причиною раптової смерті Ніни Матвієнко

Померла Ніна Матвієнко (фото з відкритих джерел)

Донька артистки Тоня Матвієнко тільки  сказала  про смерть матері, але  причин   не назвала. Але  відомі подруги  відомої співачки  натякнули, чому Ніна Матвієнко  померла так  передчасно.

Виконавиця  Анжела Рудницька  повідомила "Обозревателю", що останніми роками   співачка  боролась з недугою. Вона  про це дізналась  зовсім недавно, тому що  покійна намагалась приховати свою  недугу. Навіть  в ті дні, коли  хвора потрапила в лікарню,  знайомі  не могли її відвідати, бо  Матвієнко  не хотіла, щоб її побачили слабкою.

"Вона стільки всього пережила і вистояла... Ми, її друзі, дізналися про хворобу відносно недавно. Мовчали, бо вона не хотіла показуватися слабкою. Я хотіла приїхати в лікарню, але Тоня сказала, що мама не хоче, щоб її бачили такою", – поділилась Анжела  Рудницька.

За словами народної артистки України Валентини Ковальської, співачка  нещодавно мала  два операційних втручання – на нирках і підшлунковій. 

 Після операцій  Матвієнко  вислала подругам фотографії, на  яких  була з коротким волоссям. Вони поцікавились, що стало причиною для зміни.  Але  Матвієнко запевняла  подруг, що все добре,   їй, виявляється, набридло довге волосся.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що померла популярна народна артистка України. Народна артистка України Ніна Матвієнко померла у віці 75 років. 

Ніна Матвієнко народилась на Житомирщині у селищі Неділище 10 жовтня 1947 року. У школі її порадили спробувати свої сили в Українському народному хорі ім. Г. Верьовки. Дівчина записалась у студію хору, а після двох років навчань стала солісткою.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини