Головна Новини Зірки персона "Боялася померти": донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про причини смерті її матері
commentss НОВИНИ Всі новини

"Боялася померти": донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про причини смерті її матері

Тоня Матвієнко поділилася подробицями останніх місяців життя великої української артистки

12 грудня 2023, 22:55
Поділіться публікацією:

Восени всі   українці  були вражені трагічною новиною -  померла легенда  української пісні, народна артистка Ніна Матвієнко.  Її смерть  для багатьох  стала ударом,  проте найбільше була вражена сім'я артистки.

"Боялася померти": донька Ніни Матвієнко вперше розповіла про причини смерті її матері

Тоня Матвієнко (фото з відкритих джерел)

Донька Ніни Митрофанівни, заслужена артистка Тоня Матвієнко, мовчала про  стан мами два місяці.  Тільки недавно, даючи  інтерв'ю для Viva вона  сказала, що сталось з  душею української  пісні.

Зокрема,  Антоніна зізналась, що і  Ніна Митрофанівна, і її близькі, дізнались про  недугу випадково — в серпні в артистки   заболіло в животі, вона  пішла до лікаря і  взнала страшну новину.

"Для всіх було шоком. Як це — людина, яка все життя була енергійною, спортивною, не пила, не курила, до кінця життя бігала сходами – і таке могло статися. Лікар сказав, що у Ніни Митрофанівни вже майже 4 роки була хвороба. Для неї це був теж шок. Вона боялася померти від цієї хвороби", -  розповіла  донька співачки.

За два місяці Ніни Матвієнко  не стало. Свій останній час  вона  провела в лікарні, де  дуже тужила  за домом. Тоня  повідомила деталі  -  домовину співачки перед похованням спочатку привезли додому, щоб  покійна  могла "попрощатися" з рідними стінами.

Ще донька знаменитості  нагадає  про важливість регулярних чекапів організму, бо  на ранній стадії при  теперішньому рівні медицини з  недугою можна боротись.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що звернення покійної Ніни Матвієнко до доньки розчулило МережуПісля  того, як померла  народна  артистка України Ніна Матвієнко,  в  соціальних мережах  поширюють відеоролик, де артистка  записала звертання  до своєї доньки Антоніни. Хоч  вперше цей відеоролик  з'явивсь  ще  минулого року, зараз, коли співачка пішла з життя, він  викликає ще більше  хвилювань. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини