Головна Новини Зірки персона Брата російської акторки звинувачують у жорстокому вбивстві у США: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Брата російської акторки звинувачують у жорстокому вбивстві у США: що відомо

Волкова намагається захистити брата і вірить, що він не винен

24 квітня 2023, 23:15
Поділіться публікацією:

Молодшого брата  актриси з РФ  і зірки серіалу "Вороніни" Катерини Волкової звинуватили   у жорстокому  вбивстві двох людей. Цей злочин  стався в Сполучених Штатах. 

Брата російської акторки звинувачують у жорстокому вбивстві у США: що відомо

Катерина Волкова з братом (фото з відкритих джерел)

Росіянина  взяли під варту в Медфорді. 37-річному брату кіноактриси  висунули  підозру  в тому, що він жорстоко  позбавив життя  двох  своїх співгромадян. Тепер  Волков знаходиться  під арештом без права внести  заставу.

Як інформує CBS, брат  російської зірки позбавив життя  своїх знайомих, а потім  розчленував труп  одного з них. Як стверджує слідство,  росіянин наважився на вбивство  з помсти. Підозрюваний перебував в  дружніх відносинах з парою росіян, але зовсім  недавно між друзями виникла  сварка. Один з них відмовивсь  бути поручителем для оренди квартири, яку  наймав Волков. З цієї причини  брата зірки  "Вороніних",  його дружину і  двох  дітей виставили на вулицю.

Повідомлення  про злочин  таки  коментувала сама кіноактриса. Вона не говорила про це два дні, бо  не могла "зібратися з духом". Волкова продовжує  вірити, що її брат таки  невинний.

"Так, це мій брат. Так, кілька днів тому його заарештували в США. Так, його звинувачують у дуже серйозному злочині. В даний час я і моя сім'я перебуваємо в шоці. Ми намагаємося встановити зв'язок з братом і його адвокатом, але поки зробити це не виходить. Ми не володіємо більшою інформацією, і намагаємося розібратися у всьому, що сталося. Проте, ми не сумніваємося в невинності Льоні. Я люблю і не відрікаюся від свого брата", — сказала кіноактриса.

Шанувальники   не всі підтримують  Волкову. Вони   стверджують, що її брат є  на відео камер  відеоспостереження, проти нього зібрали  багато доказів. На їх думку, зірці не вдасться знайти виправдання  вчинку найближчого родича.  

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що російська акторка "накинулася" з образами на президента Зеленського.


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини