Головна Новини Зірки персона Британський музикант випав з вертольота: що відомо про його стан (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Британський музикант випав з вертольота: що відомо про його стан (ФОТО)

Після падіння лишилися синці та пластир на носі

21 вересня 2021, 23:00
Поділіться публікацією:

Відомий британський музикант та колишній вокаліст групи Oasis Ліам Галлахер вилетів з кабіни вертольота. На щастя, йому вдалося вижити. Інцидент трапився 17 вересня. Про це сам Ліам написав Twitter-акаунті

 Британський музикант випав з вертольота: що відомо про його стан (ФОТО)

Ліам Галлахер (фото з відкритих джерел)

Його група Oasis потрапила до книги рекордів Гіннесса як  сама успішна у  Великобританії  з 1995 по 2005 роки.

 Музикант у соціальній мережі опублікував свою світлину, де видно синці та подряпини, які він отримав під час падіння. Він зізнався шанувальникам, що нещасний випадок стався вночі. Більше він не розповів жодних подробиць.

 У коментарях під дописом хтось із його фанатів написав, що він, ймовірно, впав з маленької висоти, адже несильно постраждав. Але ображений музикант відповів, що впав із висоти 100 тисяч футів та назвав чоловіка бовдуром.

 Британський музикант випав з вертольота: що відомо про його стан (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Мережу виклали момент падіння вертольота з Кобі Брайантом і його дочкою на борту. Правоохоронці озвучили попередню причину аварії вертольоту Sikorsky S-76, в результаті якої загинув легенда баскетбольної команди "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Брайант, його 13-річна донька та ще сім чоловік. Вертоліт Брайанта облетів район над зоопарком Лос-Анджелесу шість разів на дуже низькій висоті. Вже відомо, що пілот зв'язався з диспетчером близько 9:30, після чого повітряне судно 15 хвилин кружляло в районі аеропорту міста Бербанк. Але після цього вертоліт полетів на північ, а потім – на південь. Туман став ще сильнішим, і Sikorsky S-76 піднявся на висоту до 6000 метрів. Через кілька хвилин повітряне судно врізалося в гору і розбилося. Загинули всі, хто перебував на борту.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини