Брітні Спірс вирішила назавжди залишити шоу-бізнес: що про це відомо

Співачку, попри її проблеми з психікою, змушував виступати батько

Співачка, яка вже довгий час намагається змінити своє життя, позбувшись опіки батька, вирішила припинити свою кар'єру. Зірка хоче офіційно піти зі сцени, а її менеджер вже шукає іншу роботу. Відповідний лист до батька виконавиці, а також до судді, яка веде її справу про опіку, написав менеджер Брітні Ларрі Рудольф, повідомляє видання Variety.

Ларрі Рудольф повідомив, що вирішив звільнитися, коли дізнався про те, що співачка йде зі сцени. Останні кілька років менеджер не займався справами співачки, тому що вона перебувала у тривалій відпустці. Тепер він переконаний, що Брітні його послуги більше не потрібні. Рудольф зазначив, що він не має відношення до історії з опікою над виконавицею.

"Я завжди буду неймовірно гордий за те, чого ми досягли за 25 років спільної роботи. Я бажаю Брітні щастя на світі і здоров'я. Якщо я коли-небудь знову знадоблюся їй, то обов'язково буду поруч з нею, як і завжди", - повідомив він у своєму листі.
Співачка поки ніяк не прокоментувала лист свого менеджера і його заяву про те, що вона йде зі сцени.
Опіка над Брітні Спірс: чого хоче домогтися співачка

Раніше співачка заявила в суді, що 13 років була "рабинею" і хоче змінити своє життя. Популярна американська поп-співачка Брітні Спірс звернулася до суду в Лос-Анджелесі з проханням припинити опікунство над нею, яке триває протягом 13 років.

Артистка виступила з емоційною промовою, в якій, зокрема, звинуватила свого батька у тому, що він жорстко контролює її життя і керує її фінансами.

Вона зізналася, що всі ці роки з нею поводилися як із рабинею і навіть не дозволяли припиняти прийом протизаплідних препаратів, щоб співачка не завагітніла знову.

Нагадаємо, що недавно видання "Коментарі" інформувало про те, що Брітні Спірс знову програла в суді. Через тиждень після гучного виступу співачки в суді, де Брітні просила звільнити її з-під опіки свого батька, каліфорнійський суд виніс рішення. Журналісти отримали відповідні документи, в яких йдеться про те, що суддя не задовольнив прохання Брітні Спірс.