Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс знову програла в суді - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс знову програла в суді - ЗМІ

Таблоїди активно пишуть, що зірка програла свою правду в суді

1 липня 2021, 21:19
Поділіться публікацією:

У середу, 30 червня, суддя відхилив прохання співачки про позбавлення її батька Джеймі Спірса статусу опікуна. Про це активно пишуть у західних ЗМІ, повідомляє Hello.

Брітні Спірс знову програла в суді - ЗМІ

Брітні Спірс. Фото: Reuters

Через тиждень після гучного виступу співачки в суді, де Брітні просила звільнити її з-під опіки свого батька, Каліфорнійський суд виніс рішення. Журналісти отримали відповідні документи, в яких йдеться про те, що суддя не задовольнив прохання Брітні Спірс.

Прохання співачки негайно призупинити статус Джеймса Спірса як єдиного опікуна підопічної після призначення компанії Bessemer Trust був відхилений, — цитує текст із документів видання Variety.

Суддя вирішив, що Брітні все ще не готова до самостійного життя і не здатна "ефективно розпоряджатися своїми фінансовими ресурсами". Втім, це рішення було прийнято без урахування останнього судового слухання (суддею був відхилений позов зірки, поданий ще в листопаді), а це означає, що у співачки та її адвокатів ще є можливість знову звертатися до суду.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що Брітні Спірс заявила, що 13 років була "рабинею". Популярна американська поп-виконавиця Брітні Спірс звернулася до суду в Лос-Анджелесі з проханням припинити опікунство над нею, яке триває протягом 13 років.

Артистка виступила з емоційною промовою, в якій, зокрема, звинуватила свого батька у тому, що він жорстко контролює її життя і керує її фінансами. Спірс зізналася, що всі ці роки з нею поводилися як із рабинею і навіть не дозволяли припиняти прийом протизаплідних препаратів, щоб вона не завагітніла знову.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини