Головна Новини Зірки персона Брітні Спірс заявила, що 13 років була «рабинею» і хоче повернути своє життя
commentss НОВИНИ Всі новини

Брітні Спірс заявила, що 13 років була «рабинею» і хоче повернути своє життя

Артистка хоче покінчити із тривалим опікунством над нею, яке, за її словами, приносить більше шкоди ніж користі

24 червня 2021, 14:23
Поділіться публікацією:

Популярна американська поп-співачка Брітні Спірс звернулася до суду в Ло-Анджелесі з проханням припинити опікунство над нею, яке триває впродовж 13 років. Про це повідомляє Gardians.

Брітні Спірс заявила, що 13 років була «рабинею» і хоче повернути своє життя

Брітни Спірс зі своїм бойфрендом. Фото: getty images

Артистка виступила з емоційною промовою, у якій, зокрема, звинуватила свого батька у тому, що він жорстко контролює її життя та керує її фінансами. Вона зізналася, що всі ці роки з нею поводилися наче з рабинею і навіть не дозволяли припиняти прийом протизаплідних препаратів, аби співачка не завагітніла знову.

"Я лише хочу повернути моє життя. Минуло 13 років, і тепер досить цього, –  сказала Спірс. – Мені не подобається відчувати, що я працюю на людей, яким плачу", — додала вона.

Співачка розповіла, що постійно піддавалася тиску та не могла жити так, як хоче.

"Це опікунство приносить мені більше шкоди ніж користі", — наголосила артистка. – Я заслуговую мати життя… Я чудово знаю свою роботу. Все, що я хочу, це керувати моїми грошима… і поділитися моєю історією з усім світом. Я хочу бути почутою", — пояснила вона.

Брітні Спірс зізналася, що її змушували працювати проти волі. Також через опікунство її було заборонено одружуватися та народжувати дітей. Вона розповіла, що хотіла скасувати прийом протизаплідних препаратів, але їй не дозволили піти до лікаря. Також співачці забороняли їздити в автомобілі з її хлопцем та зустрічатися з деякими друзями.

Артистка поскаржилася, що батько любив тотально контролювати її: "Він любив, що контроль робить боляче його дочці на 100,000%".

Адвокат Джеймса Спірса у короткій заяві зауважив, що батько любить свою дочку.

 "Йому шкода, що донька страждає та відчуває такий біль. Мистер Спірс любить свою дочку і дуже сумує за нею", — сказав адвокат.

Відомо, що на вулиці вийшло багато шанувальників Брітні Спірс, які стали на захист улюбленої співачки. Також її підтримали у соцмережах й інші артисти.  

Нагадаємо, видання "Коментарі" писало, що Меган Маркл запропонувала Опрі Уїнфрі стати хрещеною її доньки Лілібет. Однак телезірка відмовилася, відповівши, що вона і так за замовчуванням вважає себе хрещеною новонародженої дівчинки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини