Головна Новини Зірки персона Будинок Пугачової і Галкіна пограбували злодії: російські пропагандисти радіють
commentss НОВИНИ Всі новини

Будинок Пугачової і Галкіна пограбували злодії: російські пропагандисти радіють

Будинок Алли Пугачова і Максима Галкіна в Ізраїлі пограбували

2 березня 2023, 21:50 comments2174
Поділіться публікацією:

Особняк Алли Пугачової  та  Максима Галкіна на новому місці проживання — в Ізраїлі цинічно пограбували. В будинок  російських артистів, які приїхали сюди з Росії, засудивши   повномасштабну війну в Україні,  проникли місцеві злодюги.

Будинок Пугачової і Галкіна пограбували злодії: російські пропагандисти радіють

Алла Пугачова і Максим Галкін (фото з відкритих джерел)

Про це проінформувала  журналістка  з РФ Олена Жигалова. Цю невтішну новину  про пограбування  російського зіркового подружжя представниця медіа подала з великою долею неприхованого єхидства,  так, ніби  підігрує наявним в РФ  кремлівським  пропагандистам.

Як повідомила  Жигалова, ізраїльські підписники  тепер  розповідають про неприємність, яка  мала місце в ізраїльському  проживанні зіркового подружжя- Максима Галкіна та  Алли Пугачової. Вони, як можливо стверджують,  мають інформацію, що нахабні злодії  "перевернули" все житлове  помешкання зірок і винесли звідти всі цінні речі та наявні кошти.

"Життя Алли Пугачової в Ізраїлі не таке казкове, як намагаються показати. Місцеві підписники пишуть нам, що будинок співачки в Кесарії пограбували. Злодії зламали камери відеоспостереження, після чого вкрали цінні речі і гроші на суму 500 тисяч доларів. Справою займається поліція", — заявляє Жигалова.

При цьому, колишня російська співачка, неприємності з пограбуванням не коментує. Максим Галкін також  нічого не каже про цю прикру неприємність, і  так само її не спростовує. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що травля Пугачової вийшла на новий рівень. На фронті російської пропаганди винайшли новий інструмент цькування вітчизняної "примадонни" Алли Пугачової, яка разом із чоловіком Максимом Галкіним виступила проти "спецоперації" Путіна, відкрито назвавши її справжнім збройним вторгненням у незалежну державу. Як би не цькували Пугачову до цього, багато її шанувальників, російських зірок і політиків продовжують називати Аллу Борисівну "візитною карткою" країни. За завданням Кремля, пишуть польські ЗМІ, був створений ще один спосіб очорнити російську "примадонну". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kisska

3 березня 2023, 02:20

Секс знакомства в вашем городе - реальные анкеты людей, которые ищут и хотят секса. Заходи и просматривай фото без регистрации!----- http://redirect.sk/kiska


Новини