Головна Новини Зірки персона Будівля з зіркою на Хрещатику: як і де живе Андрій Данилко
commentss НОВИНИ Всі новини

Будівля з зіркою на Хрещатику: як і де живе Андрій Данилко

Український співак Андрій Данилко показав свою столичну квартиру, у якій його застала повномасштабна війна, й де він продовжує мешкати

4 травня 2023, 12:30
Поділіться публікацією:

Артист, відомий за сценічним образом Верки Сердючки, став учасником проєкту фотографа Мушенга Цироняна який розповідає про тих зірок, що залишилися в Україні, "на варті своїх домівок". Про це пишуть "Коментарі", посилаючись на Instagram фотографа.

Будівля з зіркою на Хрещатику: як і де живе Андрій Данилко

Андрій Данилко і Кузьмич. Фото з Instagram

Андрій Данилко живе в центрі Києва, у будинку із зіркою на даху, яка символізує сценічний образ артиста, а не є відбитком радянщини, зауважує в дописі фотограф.

"Вєрка Сердючка декомунізувала ту "советскую звезду", — зазначає фотомитець.

Із світлин, опублікованих у соціальних мережах, стає зрозуміло що Данилко підтримує зв'язок із сценічними колегами. На фото, у себе в оселі, Андрій зображений із  подругою, "мамою" Вєрки Сердючки – Інною Бєлоконь. Окрім кімнат, де артист проводить чи не найбільше часу, Данилко показав фотографу і укриття, в якому той ховався під час повітряних тривог. Данилко зауважив, що ходив він туди не сам, а з консьєржем Кузьмичем, який теж залишився в цьому будинку вкінці лютого минулого року.

"Кузьмича з Андрієм познайомила війна. Цей час згуртував людей і розірвав будь-які кордони. Нас об'єднала трагедія власної країни: немає значення, зірка ти чи водій громадського транспорту. Головне, що ми знаємо, як сильно любимо своє місто, країну, життя. І все зробимо разом для нашої Перемоги", – додає Циронян.

Нагадаємо, "Коментарі" писали,  - Плітки чи правда: як Потап привітав Настю Каменських з 36-річчям. Співачці Насті Каменських виповнилося 36. Зірку стали активно вітати у соціальних мережах шанувальники. Не залишилися поза увагою і теплі слова від Потапа.

Читайте також на сайті "Коментарі", - "Магічні пігулки": як боротися із високим тиском та від яких методів краще відмовитися, — МОЗ У МОЗ наголошують, попри використання сучасних ефективних медикаментозних рішень для нормалізації тиску, чимало пацієнтів продовжує застосовувати "радянські методи". Проте, таке лікування, за словами лікарів –не завжди безпечне



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини