Головна Новини Зірки персона Був кумиром мільйонів: помер актор з "Рятувальників Малібу"
commentss НОВИНИ Всі новини

Був кумиром мільйонів: помер актор з "Рятувальників Малібу"

Народжений у Лос-Анджелесі Ньюман прославився в 90-х роках як головний рятувальник на телебаченні Майк

23 жовтня 2024, 22:25
Поділіться публікацією:

 Зірка популярного американського серіалу "Рятувальники Малібу" Майкл Ньюман пішов із життя, після багаторічної боротьби з хворобою Паркінсона, яку йому діагностували у 2006 році. Як повідомляє видання PEOPLE, актор помер у віці 67 років.

Був кумиром мільйонів: помер актор з "Рятувальників Малібу"

Майкл Ньюман (фото з відкритих джерел)

Близький друг Ньюмана, Метт Фелкер, який працював над документальним серіалом Hulu "Після рятувальників Малібу: Момент на сонці", повідомив, що актор помер від ускладнень на серці ввечері 20 жовтня, перебуваючи в колі своєї родини та друзів.

"Я бачив Майка востаннє, коли він був при свідомості, і він подивився на мене та сказав: 'Ти якраз вчасно', — поділився Фелкер спогадами.

Майкл Ньюман здобув популярність у 90-х роках, граючи головного рятувальника Майка "Новачка" Ньюмана в серіалі "Рятувальники Малібу". Він був єдиним учасником акторського складу, хто насправді працював рятувальником. Ньюман з'явився у 150 епізодах шоу, яке тривало з 1989 по 2001 рік, і за кількістю появ поступався лише Девіду Гассельгоффу.

Окрім акторської кар'єри, Ньюман також працював пожежником і поєднував зйомки з роботою в пожежній частині. Після завершення серіалу він продовжував службу, поки не вийшов на пенсію через 25 років роботи.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що від хвороби помер голлівудський режисер, який підтримував Україну і зняв фільм про війну. 17 жовтня, стало відомо про смерть американського режисера та продюсера Аарона Кауфмана. Він пішов з життя у Лас-Вегасі у віці 51 року. Причиною смерті став серцевий напад. Про це повідомило видання Variety з посиланням на продюсера Чеда Верді, який довгі роки співпрацював з Кауфманом. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини