Головна Новини Зірки персона Шерон Фонсека розповіла, як з родиною подолала COVID-19 - "це був божевільний тиждень"
commentss НОВИНИ Всі новини

Шерон Фонсека розповіла, як з родиною подолала COVID-19 - "це був божевільний тиждень"

Шерон Фонсека, Джанлука Ваккі та їхня дочка подолали Covid-19

26 січня 2022, 17:07 comments1032
Поділіться публікацією:

Шерон Фонсека нарешті зайшла у свій профіль в Instagram, щоб повідомити про свій стан здоров'я, а також свого чоловіка Джанлуки Ваккі і маленької доньки. Кожен із них заразився Covid-19. Занепокоєння посилилося після того, як дізналися, що їхня однорічна донька Блу Джерусалима також захворіла. Про це повідомляє DND.

Шерон Фонсека розповіла, як з родиною подолала COVID-19 - "це був божевільний тиждень"

Шерон Фонсека на відпочинку зі своїм чоловіком - фото з відкритих джерел

"Як ви знаєте, минулого тижня ми отримали позитивний результат, тож ми пропали через це. Першим був Джан, а потім донька. Я була останньою", — заявила 26-річна Шерон в одній зі своїх розповідей.

Модель також зазначила, що, хоча її чоловік і дочка дійсно відчували симптоми вірусу, вона їх не відчувала, тому вирішила піклуватися про них.

Чоловік всесвітньо відомої моделі також поділився думками на своїй сторінці в Instagram, побажавши своїм підписникам спокою, чистоти та любові в оточенні коханих людей.

"Те, про що я завжди мріяв, — це мистецтво рівноваги, чистоти та спокою, заспокійливого впливу на розум. Метою мистецтва, по суті, є не вивільнення моменту адреналіну, а скоріше поступова побудова вічного стану дива та спокою. І навіть якщо я завжди створював "танцюючих зірок" у важкі моменти, моя сім’я сьогодні – це те, що дасть мені енергію робити кращі та креативніші речі в роботі та взагалі в житті", — написав Джанлука Ваккі.

Як повідомляли раніше "Коментарі", зірка "Кріпостної" хотіла покінчити життя самогубством. 32-річна українська актриса Анна Сагайдачна вперше зізналася, що хотіла покінчити життя самогубством через кохання. Дівчина зізналася, що у 18-річному віці закохалася в чоловіка, який був старший за неї на 17 років. Але їхні стосунки були "важкими" і вона кілька разів думала про самогубство. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини