Головна Новини Зірки персона Чи готовий MELOVIN захищати країну: відверта відповідь артиста
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи готовий MELOVIN захищати країну: відверта відповідь артиста

MELOVIN: "Моя зброя – музика, але готовий взяти до рук і справжню, якщо буде потрібно"

26 липня 2024, 13:06
Поділіться публікацією:

Український співак MELOVIN відверто розповів про свої побоювання щодо мобілізації та готовність захищати країну. У недавньому інтерв'ю артист зізнався, що його ставлення до військової служби не змінилося, і він, як і раніше, боїться йти на фронт.

Чи готовий MELOVIN захищати країну: відверта відповідь артиста

MELOVIN чесно відповів, чи готовий вступити до ЗСУ

“У мене не змінились думки щодо ймовірної служби, тому що мій страх вмерти нікуди не дівся, як і у кожної психічно здорової людини. Є люди, які живуть цим – військовою справою. Є люди, які оперують; є люди, які співають; є люди, які займаються мистецтвом. Є різні люди, які займають свої ніші,” — розповыв співак 

MELOVIN заявив, що не тікатиме від мобілізації і піде служити, якщо отримає повістку. "Звичайно, я боюся. Призвуть – не знаю, куди діватися. Значить, така доля – піти й захищати кордон України", – зізнався співак.

Водночас MELOVIN висловив надію, що влада зрозуміє важливість його творчої діяльності для підтримки морального духу українців. "Зрозуміють, що моя робота може принести щось більше державі – дякую і на цьому", – сказав артист.

MELOVIN зазначив, що не вважає свою професію важливішою за військову, але кожна людина має свій талант, який може використовувати на благо країни. Він також підкреслив, що готовий захищати Україну, навіть попри страх.

Раніше “Коментарі” писали, що відомий український письменник кримінальних романів Мартін Якуб розповів, що вступив до лав Збройних Сил України (ЗСУ). 43-річний автор, відомий своїми захоплюючими творами, такими як "Не твоя собача справа" та "Мертві моделі", поділився новиною на своїй сторінці у Facebook.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини