Головна Новини Зірки персона Чоловік Кім Кардашьян захотів стати президентом США
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік Кім Кардашьян захотів стати президентом США

Каньє Уест має намір брати участь у президентській гонці в США

5 липня 2020, 12:55 comments1157
Поділіться публікацією:

43-річний американський репер і продюсер Каньє Уест здивував шанувальників несподіваною заявою. Виконавець на своєму акаунті в Twitter написав про те, що буде балотуватися на пост президента США.

Чоловік Кім Кардашьян захотів стати президентом США

Mike Pont, IPTC

"Ми повинні втілити обіцянки Америки, вірячи в Бога, об'єднавши наше бачення і побудувавши наше майбутнє. Я балотуюся в президенти Сполучених Штатів", — написав чоловік Кім Кардашьян.

Це не перша заява репера з приводу зміни своєї діяльності. У 2015 році на премії MTV Video Music Awards Каньє Уест вже говорив про те, що має намір зайняти вищий державний пост Америки.

Музикант не пояснив, в якому році він планує взяти участь у кампанії. Незважаючи на свій хештег "Бачення 2020", який він додав до запису в соцмережі, терміни реєстрації кандидатів в цьому році вже вийшли.

Втім, його заява викликала шквал обговорень у Twitter. Багато шанувальників висловили йому підтримку, про що свідчать кілька тисяч лайків і репостів його запису. "Повну підтримку" реперу також висловив американський підприємець, засновник компанії SpaceX Ілон Макс.

Поки складно сказати, наскільки серйозним є намір Каньє Уест змінити на посту президента США Дональда Трампа. Видання ABC News вважає, що репер таким способом вирішив привернути увагу громадськості до виходу свого нового альбому.

Чоловік Кім Кардашьян захотів стати президентом США - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що на початку 2020 року американська рэперша Cardi B заявила, що хоче зайнятися політикою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини