Головна Новини Зірки персона Чоловік не проти: нова дівчина Бреда Пітта перебуває у шлюбі
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік не проти: нова дівчина Бреда Пітта перебуває у шлюбі

Бреда Пітта, по всій видимості, статус дівчини не бентежить

31 серпня 2020, 13:10 comments3617
Поділіться публікацією:

Навколо особистого життя голлівудського актора Бреда Пітта розгорілися справжні пристрасті. Зовсім недавно ЗМІ дізналися, що зірка "Одного разу ... в Голлівуді" почав зустрічатися з 27-річною моделлю, з якою зараз відпочиває на півдні Франції. А ще з'явилася інформація про те, що дівчина перебуває у шлюбі з бізнесменом, який і познайомив її з актором. Про це повідомляє видання DailyMail.

Чоловік не проти: нова дівчина Бреда Пітта перебуває у шлюбі

Бред Пітт / Ніколь Потуральскі

Джерело повідомляє, що чоловік моделі відомий ресторатор Роланд Мері, в закладі якого часто відпочивають голлівудські знаменитості та політики. Саме він познайомив свою дружину Ніколь з актором. Він також обізнаний про їхній роман і не збирається перешкоджати цьому спілкуванню.

Близький друг Роланда заявив, що він не ревнує свою дружину до Пітта і в цілому по-філософськи ставиться до цієї історії. У ресторатора і його дружини Ніколь вільні стосунки. Він сам був в шлюбі кілька разів і виховує п'ятьох дітей.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що колишня дружина зірки "Бійцівського клубу" Анджеліна Джолі відреагувала на чутки про його нові любовні стосунки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини