Головна Новини Зірки персона Чому Білл Гейтс опустився в списку найбагатших людей світу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому Білл Гейтс опустився в списку найбагатших людей світу

Один із найзаможніших бізнесменом Землі втрачає частину свого доходу через розлучення з дружиною Меліндою

10 серпня 2021, 19:24
Поділіться публікацією:

Своєрідна гонка мільярдерів триває навіть у фінансовому плані. Якщо Річард Бренсон змагається із Джеффом Безосом за право називатися першим багатієм, який здійснив політ у космос, то у Білла Гейтса — інші турботи. За інформацією Forbes, Гейтс поступився четвертим місцем у списку найбагатших людей світу Марку Цукербергу.

Чому Білл Гейтс опустився в списку найбагатших людей світу

Білл Гейтс більше не четвертий у списку найбагатших людей світу. Фото: Markus Schreiber

Головна причина подібних "перестановок" у рейтингу багатіїв криється в недавньому розлученні Білла Гейтса. Бізнесмену доводиться ділити частину накопичень, нажитих у шлюбі, зі своєю ексдружиною Меліндою. Саме тому за два останніх "візити" адвокатів рахунок Гейтса став "легшим" на 5,6 млрд доларів.

Мелінда отримала після розлучення значну частину акцій компаній Deere & Co, які контролювала корпорація Cascade Investment LLC, а також AutoNation.

Зазначається, що це — не останній "трансфер", який Білл Гейтс повинен буде здійснити відносно колишньої дружини. Загальна ж сума, яка повинна прийти на рахунку Мелінди, поки не повідомляється. Інсайдерські інформатори стверджують, що, ймовірно, частину грошей жінка отримає у вигляді нерухомості або частки в приватних компаніях. Подібні ж дані можуть бути приховані від загального оприлюднення.

Додамо, що зараз загальний статок Гейтса оцінюється в близько 129,6 млрд доларів. Це зовсім злегка не дотягує до загальної вартості акцій компанії Facebook, яка належала Марку Цукербергу, котрий на сьогодні і обганяє Гейтса в загальному списку багатіїв.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, якими одкровеннями щодо зустрічей з людиною, підозрюваною в педофілії, зовсім недавно поділився Гейтс. У чому кається мільярдер, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що Білл Гейтс вважає головними помилками людства в боротьбі з коронавірусною пандемією.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини