Головна Новини Зірки персона Чому «Джеймс Бонд» хоче залишити дітей без спадщини
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому «Джеймс Бонд» хоче залишити дітей без спадщини

Відомий британський актор Деніел Крейг, який зіграв Джеймса Бонда, вирішив не залишати своїм дітям мільйонний статок

18 серпня 2021, 15:55
Поділіться публікацією:

53-річний актор, зірка фільмів про Джеймса Бонда Деніел Крейг зробив несподівану заяву щодо свого 160-мільйонного статку. Виявляється, що знаменитість не збирається залишати спадок своїм дочкам.

Чому «Джеймс Бонд» хоче залишити дітей без спадщини

Деніел Крейг / Фото: Samir Hussein / Getty Images

Як повідомляє видання Page Six, Деніел Крейг вважає неправильним залишати дітям у спадок великі суми. Його філософія полягає в тому, щоб витратити всі зароблені кошти на добрі справи або роздати їх перед смертю. Він згадав приказку: "Якщо ти помреш багатим, ти програєш".

"Джеймс Бонд" привів в приклад американського підприємця Ендрю Карнегі, який перед смертю роздав понад 11 мільярдів доларів. Промисловець дотримувався теорії, що першу половину життя людина повинна заробляти гроші, а другу — роздавати зароблене.

До слова, стан британського актора Деніела Крейга зараз оцінюють у 160 мільйонів доларів. У знаменитості є дві дочки: 29-річна Елла, яка народилася в 1992 році в шлюбі з актрисою Фіоною Лаудон, і 3-річна дочка від нинішньої дружини Рейчел Вайс.

Деніел Крейг знявся в багатьох успішних фільмах, але величезну популярність йому принесла роль суперагента 007 Джеймса Бонда. За першу кінострічку він заробив понад 3 мільйонів доларів, за другу — 7, третю — 17 і четверту — 36 мільйонів, з урахуванням бонусів від касових зборів. А п'ята частина вже скоро вийде на екрани.

Нагадаємо, що в мережі з'явився новий тизер фільму про Джеймса Бонда "007 Не час помирати", в якому зібрані надвидовищні сцени.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що актор Деніел Крейг більше не буде грати роль Джеймса Бонда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини