Головна Новини Зірки персона Чому книга популярної співачки Біллі Айліш не стала бестселером
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому книга популярної співачки Біллі Айліш не стала бестселером

Популярна співачка, лауреатка премії «Греммі», Біллі Айліш видала свою книгу

8 грудня 2021, 11:17
Поділіться публікацією:

У відомої співачки Біллі Айліш мільйони фоловерів. На випуск книги Біллі видавець витратив один мільйон доларів США. Однак книга не стала бестселером. Про це пише New York Times.

Чому книга популярної співачки Біллі Айліш не стала бестселером

Біллі Айліш, фото Twitter

Наразі розійшовся тираж близько 64 000 примірників книги Біллі Айліш в твердій обкладинці. В сучасному світі навіть якщо відома особа має купу підписників, то це не означає, що усі вони куплять її книги.

Оскільки кожна книга – це індивідуальний твір мистецтва чи культури. Видавці все ж звертають увагу на кількість фоловерів автора книги в соціальних мережах, чи веде він якусь радіо-, телепередачу, як розвинутий його канал в You Tube. Ці дані можуть вплинути на те, хто отримує угоду про книгу та наскільки великий аванс виплачується автору, особливо коли йдеться про документальну літературу.

"Єдине, що достовірно про кількість підписників, — сказав Шеннон ДеВіто, директор відділу книг Barnes & Noble, — це те, що ці цифри ненадійні. Ми засвоїли кілька важких уроків, а саме: твіт чи публікація не обов’язково продадуть будь-яку книгу, якщо це не та людина з правильною книгою та потрібними підписниками в потрібний час".

Наприклад, реалізований тираж книги Джастіна Тімберлейка "Hindsight" склав 100 тисяч за три роки з початку публікації.Хоча на видавництво книги було витрачено понад 1 мільйон доларів. В той же час як Тімберлейк всюди рекламував свою книгу, продажі не зростали.

Як повідомляв портал "Коментарі", Білл Гейтс назвав 5 книг для читання під час свят. Американський підприємець та громадський діяч порадив кілька книг, які можна прочитати під час свят чи подарувати комусь. Серед них книги відомих авторів Джеффа Гокінса та Меггі О'Фаррелла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини