Чому Пенелопа Крус заборонила дітям користуватися соцмережами

Іспанська актриса Пенелопа Крус забороняє дітям користуватися соціальними мережами: у чому причина такого рішення

47-річна популярна актриса, зірка фільму "Бандитки" та "Ескобар" Пенелопа Крус та її чоловік Хав'єр Бардем заборонили своїм дітям використовувати смартфони та соціальні мережі.

Як повідомляє видання CBS, голлівудська знаменитість хоче у такий спосіб зберегти психічне здоров'я своїх спадкоємців, оскільки вважає, що підлітки в інтернеті не захищені.

"Світ начебто проводить над ними якийсь експеримент. Для них немає захисту, для їхнього мозку, який все ще розвивається", - зазначила Пенелопа Крус.

Чоловік акторки повністю підтримує це рішення, тому вони дозволять дітям зареєструватися у соціальних мережах лише після 16 років.

А зараз 10-річний Леонардо та 8-річний Місяць чудово обходяться й одними переглядами мультфільмів в інтернеті, за словами Пенелопи Крус, у дитинстві для неї це було неймовірним щастям, тому вона не стала обмежувати у цьому своїх дітей.

Нагадаємо, що соціальній мережі Instagram довелося вибачитись за видалення постера нового фільму Педро Альмодовара "Паралельні матері", в якому знялася акторка Пенелопа Крус.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що голлівудська красуня, зірка фільмів "Аквамен" та "Кролича нора" Ніколь Кідман заявила, що не дозволить своїм дочкам заводити сторінки в соціальній мережі Instagram. В чому причина?

Читайте також, що 24-річна модель Хейлі Бібер стала зіркою нового випуску модного журналу Harper's Bazaar, в якому розповіла чому обмежила для себе користування однією з найпопулярніших соціальних мереж — Instagram. Знаменитість зазначила, що заходить туди лише два дні на тиждень.