Головна Новини Зірки персона Хейлі Бібер пояснила, чому обмежила для себе Instagram
commentss НОВИНИ Всі новини

Хейлі Бібер пояснила, чому обмежила для себе Instagram

Американська модель Хейлі Бібер розповіла, чому обмежила для себе користування соціальною мережею Instagram

27 квітня 2021, 23:20 comments1538
Поділіться публікацією:

24-річна модель Хейлі Бібер стала зіркою нового випуску модного журналу Harper's Bazaar, в якому розповіла, чому обмежила для себе користування однією з найпопулярніших соціальних мереж — Instagram.

Хейлі Бібер пояснила, чому обмежила для себе Instagram

Хейлі Бібер (фото з відкритих джерел)

У новому інтерв'ю дружина Джастіна Бібера розповіла про те, що перестала бути активним користувачем Instagram. Зараз вона заходить туди тільки два дні на тиждень. Своє рішення вона пояснила тим, що в соціальних мережах часто почала порівнювати себе з іншими, тому страждала низькою самооцінкою і відчувала себе пригніченою.

Також знаменитість зазначила, що в соціальних мережах люди демонструють тільки свої сильні сторони, не дозволяючи світу бачити всю реальність, а тільки її невелику частину. В один момент Хейлі зрозуміла, що хоче захистити себе від соціальної мережі, щоб менше дивитися на людей з боку і більше часу присвячувати власному розвитку.

"Мені всього 24 роки, і я все ще намагаюся зрозуміти, хто я як жінка. Хто я у своїй кар'єрі. Хто я як дружина. Почати довелося з того, що я не заходжу в інстаграм з понеділка по п'ятницю", - підсумувала американська зірка.

Нагадаємо, Хейлі Бібер відверто зізналася, що не поспішає ставати мамою, хоча ще до заміжжя думала, що не затягуватиме з народженням дітей. Зараз же у неї багато проектів, які вона хоче реалізувати, а потім вони з Джастіном подумають про поповнення.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американська зірка Хейлі Бібер влаштувала домашню фотосесію і похвалилася фігурою в сексуальному чорному боді. Локацією для зйомки стала світла вітальня, де Хейлі позувала на білому дивані.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини