Головна Новини Зірки шоу бізнес Instagram вибачився за віддалений постер фільму з Пенелопою Крус: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

Instagram вибачився за віддалений постер фільму з Пенелопою Крус: в чому причина

Соціальна мережа видалила кілька публікацій

12 серпня 2021, 22:17
Поділіться публікацією:

Instagram вибачився за віддалений постер фільму з Пенелопою Крус: в чому причина

Пенелопа Крус (фото з відкритих джерел)

Соціальної мережі Instagram довелося вибачитися за видалення постера нового фільму Педро Альмодовара "Паралельні матері" із зображенням жіночого соска. А ще потрібно було визнати відновлення поста винятковим випадком в роботі соціальної мережі. Як повідомляє Associated Press, соціальна мережа видалила кілька публікацій під постером майбутньої картини оскароносного режисера, оскільки він порушував правило зображення оголеного тіла. Користувачі Instagram розкритикували це рішення, до них приєднався і автор афіші Хав'єр Хаен.

"Така компанія, як Instagram, каже мені, що моя робота небезпечна, що люди не повинні її бачити, що вона порнографічна. Скільком ще людям вони сказали, що їх тіло шкідливе і небезпечне?", — заявив дизайнер.

Нагадаємо, з популярною голлівудською актрисою Холлі Беррі трапилася неприємність під час зйомок нового бойовика "В синцях". Вона зламала ребро, як тільки почалася робота на знімальному майданчику. Але 54-річна американка з травмою продовжила зйомки. Про це повідомляє Entertainment Weekly. У новому фільмі актриса грає бійця ММА Джекі Джастіс. Ось що розповів про самопожертву Беррі заради мистецтва, зокрема, нового фільму, координатор трюків Ерік Браун. До слова, зірка Голлівуду стала режисером нової роботи. Американський бойовик "У синцях" глядачі зможуть подивитися на Netflix вже з 24 листопада 2021 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло своїм читачам про те, що акторка Ребел Вілсон розповіла, як їй вдалося схуднути більш ніж на 20 кг. Історія боротьби із зайвою вагою австралійської актриси Ребел Вілсон стала однією з найбільш обговорюваних тем в Мережі. У січні 2020 року знаменитість оголосила "рік здоров'я" і з тої пори регулярно інформує своїх шанувальників про досягнення в схудненні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини