Головна Новини Зірки персона Чому принци Вільям і Гаррі відкриватимуть статую принцеси Діани без своїх дружин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому принци Вільям і Гаррі відкриватимуть статую принцеси Діани без своїх дружин

1 липня принцесі Діані виповнилося б 60 років

30 червня 2021, 22:00
Поділіться публікацією:

На офіційному відкритті скульптури принцеси Уельської, що присвячене її 60-річчю,не буде багато людей. Захід відбудеться 1 липня в саду Кенсінгтонського палацу. Про це повідомляє ТСН.

Чому принци Вільям і Гаррі відкриватимуть статую принцеси Діани без своїх дружин

Принци Вільям і Гаррі (фото з відкритих джерел)

Раніше таблоїди повідомляли, що принца Вільяма на відкритті буде супроводжувати його дружина Кетрін. Проте редакторка Daily Telegraph Камілла Томіні заявила, що, ймовірно, Кетрін не буде. Тому скульптуру своєї матері брати відкриють удвох.

Стало відомо, що відкриття скульптури принцеси Діани буде досить скромним. Воно відбудеться в день її 60-річчя. На заході не буде багато людей. Принци Вільям та Гаррі виступлять зі своїми промовами. Відомо, що Меган Маркл теж не буде присутня, бо вона лишилася з дітьми в США: старшим сином Арчі та новонародженою донькою Лілі.

Британська преса пише, що принц Вільям дуже хотів, що його діти Джордж, Шарлотта та Луї побачили скульптуру принцеси Діани перед відкриттям у спокійній атмосфері.

До слова, дизайн статуї тримають у суворому секреті. Над проєктом працював скульптор Йен Ренк-Бродлі, який почав створювати скульптуру ще у 2017 році.

Поінформовані джерела стверджують, що принци дуже хотіли, аби їх матір була зображена молодою та щасливою. Весь цей час герцогиня Кетрін уважно слідкувала за реалізацією цього проєкту.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" інформував своїх читачів про те, що вийшов трейлер фільму про принца Гаррі та Меган Маркл. Американський телеканал Lifetime випустив перший трейлер фільму про принца Гаррі та його дружину Меган Маркл. Кінострічку назвали "Гаррі та Меган: втеча з палацу". Прем’єра запланована на осінь цього року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини