Головна Новини Зірки персона Цимбалюк про почуття провини та службу в армії: відверте визнання
commentss НОВИНИ Всі новини

Цимбалюк про почуття провини та службу в армії: відверте визнання

Тарас Цимбалюк про війну: "Відчуваю провину, але не всі чоловіки мають бути на фронті

9 серпня 2024, 15:54
Поділіться публікацією:

Відомий український актор Тарас Цимбалюк зізнався, що відчуває тиск суспільства і провину за те, що не служить у ЗСУ, але вважає, що не всі чоловіки повинні бути на передовій.

Цимбалюк про почуття провини та службу в армії: відверте визнання

Тарас Цимбалюк про війну: "Відчуваю провину, але не всі чоловіки мають бути на фронті

Цимбалюк поділився, що тема служби в армії для нього "пікантна" і він не знає, чим завершити фразу "Я не служу у ЗСУ, проте...". Актор зазначив, що відчуває тиск із боку суспільства, але перестав реагувати на хейт у коментарях.

"Є люди, які дуже категоричні, поверхові. Вони вважають, що всі чоловіки в Україні мають піти на передову. Вони не розуміють, чим це закінчиться, якщо це справді станеться, хоча це неможливо. Мовчу про те, що немає жодної війни у світі, де служили б усі чоловіки. Це неможливо з погляду логістики, військового менеджменту", – розповів Тарас Цимбалюк.

Незважаючи на свою позицію, актор зізнався, що відчуває провину за те, що не служить у ЗСУ. Він намагається впоратися з цим почуттям, розмовляючи із собою, і не звертається по допомогу до фахівця.

Цимбалюк також наголосив на важливості допомоги армії та зазначив, що це обов'язок кожного громадянина. Він висловив подяку тим, хто служить у ЗСУ.

"Те, що я допомагаю ЗСУ, це обов'язок кожного. Але я дуже вдячний людям, які служать у ЗСУ. Звичайно, накриває. Часто", — сказав актор.

Читайте також на порталі "Коментарі" — На фронті загинув відомий шеф-кухар Сергій Пантак. Про його смерть повідомила Юлія Кисельова, волонтер із Херсона, через соціальні мережі. Юлія назвала Сергія одним із найкращих жителів Херсона, який боровся за свободу України до останнього.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини