Головна Новини Зірки персона Данилко оцінив шанси України на перемогу в Євробаченні
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилко оцінив шанси України на перемогу в Євробаченні

Данилку сподобався номер та виступ гурту

24 квітня 2023, 21:55
Поділіться публікацією:

Зірковий виконавець  Андрій Данилко  оцінив шанси  на  цьогорічному  "Євробаченні" та дав творчу оцінку  вітчизняному гурту TVORCHI, який буде  представляти  нашу країну. Як виявилось, артист  вже давно не береться прогнозувати такі творчі випробування. Головне, на його думку,  зовсім в іншому.

  Данилко оцінив шанси України на перемогу в Євробаченні

Андрій Данилко (фото з відкритих джерел)

"Після "Євробачення" нашого я зовсім перестав робити якісь прогнози. Коли я сидів у Нацвідборі, я ще тоді робив якісь прогнози і міг їх зробити", — сказав виконавець журналістам  УНІАН.

За його словами, він дивився  виступи TVORCHI. Йому  подобається номер молодих колег. Зараз  зірка  щиро бажає їм успіху  під час виступу на цьому пісенному конкурсі. 

"Я не прихильник такої музики, проте це дуже суб'єктивно. Я дуже бажаю їм удачі. Я всім нашим бажаю удачі", — сказав співак.

Як він переконаний,  головна  мета їх участі така: учасники "Євробачення" мають думати  не тільки про перемогу. Учасникам гурту слід продумати  свій  гарний виступ, аби гідно  представити себе на світовій арені.

"Тисячу разів про це казав. Не треба думати про якісь місця. Треба гарно показати, треба гарно виступити, щоб усе було гідно. Все", — продовжив  музикант.

Ще він розказав, чи є в нього фаворит  на цьогорічному  "Євробаченні". За словами артиста, в останні дні він  мав багато справ,  тому не сильно спостерігав за виступами  артистів. Але вже швидко  планує все наздогнати.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Андрій Данилко та його команда не змогли виїхати з України. Українська зірка Андрій Данилко  мав бажання  їхати з України, щоб  виступити з творчим  туром  містами Сполучених Штатів  та дати концерти в Канаді. Але заплановане не вдалось реалізувати.  



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини