Головна Новини Зірки персона Данилко "засвітився" на дні народження відомого шоумена в Росії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Данилко "засвітився" на дні народження відомого шоумена в Росії (ФОТО)

У мережі з'явилося фото з дня народження

12 січня 2021, 15:51 comments1372
Поділіться публікацією:

Популярний український артист Андрій Данилко на якийсь час знову припинив виступи в образі Вєрки Сердючки, але їздити до друзів в гості до Росії не перестав. Він відправився в Москву для того, щоб привітати свого давнього друга з днем народження.

Данилко "засвітився" на дні народження відомого шоумена в Росії (ФОТО)

Андрій Данилко. Фото: УНІАН

Так, нещодавно російському шоумену і ведучому Андрію Малахову виповнилося 49 років. І Андрій Данилко разом зі своєю сценічною мамою (Інною Білоконь) поїхав до нього, щоб особисто його привітати.

Про це стало відомо завдяки знімку, який на своїй сторінці в соціальних мережах опублікував випускник російської "Фабрика зірок-6" Прохор Шаляпін. На фотографії можна побачити Андрія Данилка, Андрія Малахова, Інну Білоконь і Прохора Шаляпіна.

Шанувальники під публікацією пишуть, що якщо Інну Білоконь вони впізнали відразу, то Данилко на фото не схожий на себе. Варто також додати, що підписники цікавляться, чому це на знімку Данилко без взуття, тобто босий:

"А чого це Вєрка боса?"

"А Сердючка зовсім з наших екранів пропала, а шкода, а ви молодець добрий, позитивний, не можете відповісти всяку бруд"

"Це Данилко ???? !!! Взагалі на себе не схожий став. Білоконь пізнавана, а Андрій — ні"

"Данилко не впізнала. Роздобрів".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Андрій Данилко вперше показав фотографії своїх столичних апартаментів. Популярний український артист не став приховувати від громадськості, що у нього було дуже бідне дитинство. Він зізнався, що в юності здавав пляшки, для того, щоб поїхати на якийсь концерт або фестиваль. Як тільки у нього з'явилася можливість придбати будинок своєї мрії — він не став втрачати ні хвилини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини