Головна Новини Зірки персона Даша Квіткова розповіла, як дізналася про свою вагітність
commentss НОВИНИ Всі новини

Даша Квіткова розповіла, як дізналася про свою вагітність

Квіткова вже на п'ятому місяці вагітності

21 січня 2021, 09:45 comments1139
Поділіться публікацією:

Даша Квіткова та Микита Добринін знайшли один одного завдяки проекту "Холостяк" і стали першою парою в Україні, яка змогла зберегти свої стосунки після шоу і стати офіційно чоловіком і дружиною. Тепер закохані чекають на поповнення в родині. Даша Квіткова відверто розповіла, як дізналася про цю новину.

Даша Квіткова розповіла, як дізналася про свою вагітність

Даша Квіткова і Микита Добринін / Instagram / @nikitadobrynin

Блогерка розповіла, що вони з Микитою дуже відповідально підійшли до питання планування дітей, тому вона заздалегідь звернулася до лікарів і почала закривати питання, які її турбували. Даша зізналася, що навіть у самої здорової жінки відразу не виходить завагітніти, але важливо не опускати руки.

Переможниця "Холостяка" розповіла, що спочатку вони "фанатично" поставилися до вагітності, в тому плані, що дуже сильно цього хотіли й регулярно купували тести. Але нічого не відбувалося. А потім пара видихнула і вирішила відпустити ситуацію. І тут, як розповідає Даша, їй приснився сон, в якому вона робить два тести й бачить довгоочікувані дві смужки. Але прокинувшись, вона не особливо звернула на нього уваги.

Блогерка розповіла, що потім вони з чоловіком поїхали до Чернівців і там її стан почав погіршуватися. Її нудило, але вона подумала, що отруїлася. І лише повернувшись до Києва, зробила два тести (які були останні) і зрозуміла, що нарешті вона в положенні. При чому, після першого тесту Даша не повірила, і лише коли вранці зробила другий, у неї виступили сльози щастя.

Переможниця "Холостяка" зізналася, що відразу після в клініку біля будинку, щоб підтвердити напевно і після того, як їй сказали, що вона вагітна вже близько місяця, вона побігла розповідати чоловікові. Даша просто вручила йому два тести, коли він дивився серіал.

"Скажу чесно, плакали обидва. Досі не можемо повірити, що в мені росте маленька людина", — написала блогерка.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що Даша Квіткова повідомила своїм підписникам, що вони разом з Микитою Добриніним очікують первістка, опублікувавши фотографію на Мальдівах з кругленьким животиком.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини