Головна Новини Зірки персона Дашу Астаф’єву запідозрили у вагітності: українська блогерка та співачка в усьому зізналася у соціальних мережах
commentss НОВИНИ Всі новини

Дашу Астаф’єву запідозрили у вагітності: українська блогерка та співачка в усьому зізналася у соціальних мережах

Відома українська модель, активістка та співачка Даша Астаф’єва поїхала на відпочинок у Карпати й одразу ж поділилася світлинами з відпустки зі своїми підписниками в соціальних мережах

10 квітня 2023, 12:05
Поділіться публікацією:

Активні користувачі запідозрили блогерку у вагітності,  свої припущення вони стали висувати під дописами  в  Instagram Даші, пишуть "Коментарі". 

Дашу Астаф’єву запідозрили у вагітності: українська блогерка та співачка в усьому зізналася у соціальних мережах

Астаф’єва розвінчала міфи про власну вагітність

"Ти вагітна?", "Так, мені теж здалося, що вона при надії", "Цікаво, а вона не приховує животик під таким одягом?", – пишуть коментатори.

Схоже, підписники зробили такий висновок, через те, що на своїх світлинах Даша у вільному спортивному костюмі та об’ємній куртці.

Співачка Астаф’єва довго інтригу не приховувала і пояснила, що через стреси набрала 5 кг. Тож, ця історія – не про вагітність.  Далі, блогерка написала, що поїхала у Карпати, аби набратися сил.

"Ось я. Вдруге з початку пекла поїхала, щоб трохи відновитися, пожити. Це Карпати. Тут добре, але іноді гучне лякає, а місцеві не розуміють. Тут тихо і спокійно. Не хочеться новин і бути на сторожі. Купила гумові чоботи за триста гривень, і радію як дитина! Розумієте? Але це так, тому що треба. Щоб повернутися і знову працювати, і наближати разом з усіма своїми перемогу!", – зазначила Даша.

Як писали "Коментарі" чим тільки не довелося йому займатися в житті! Арам Арзуманян робив євроремонти, працював на залізничній станції, був продавцем у власному магазині. Але одного разу дозволив собі трішечки прибрехати – і отримав шанс стати актором.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що  зірка "Друзів" Кортні Кокс розповіла про свою найбільшу помилку. Акторка з культового серіалу "Друзі" Кортні Кокс, назвала найбільшу помилку, через яку її лице зазнало значних змін.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, зірка "Кріпосної" АннаСагайдачна заявила: якщо вмієш щось робити своїми руками, не пропадеш навіть під час війни.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини