Головна Новини Зірки персона День народження зірки "Сотні": топ-5 ролей Марі Авгеропулос
commentss НОВИНИ Всі новини

День народження зірки "Сотні": топ-5 ролей Марі Авгеропулос

Марі Авгеропулос відзначає своє 38-річчя

17 червня 2024, 15:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні, 17 червня, канадській акторці Марі Авгеропулос виповнюється 38 років. За свою кар'єру вона встигла завоювати серця мільйонів глядачів по всьому світу, втіливши на екрані безліч яскравих образів, що запам'ятовуються. На честь дня народження актриси пропонуємо згадати п'ять її найкращих ролей.

День народження зірки "Сотні": топ-5 ролей Марі Авгеропулос

Марі Авгеропулос відзначає 38-річчя

1. Октавія Блейк ("Сотня")

Роль Октавії Блейк у постапокаліптичному серіалі "Сотня" стала справжнім проривом для Марі Авгеропулос. Її героїня – бунтарка, воїн та лідер, що пройшла шлях від ізгоя до командувача армії. Октавія підкорила глядачів своєю силою духу, рішучістю та здатністю приймати складні рішення.

2. Кім Родс ("Трейсери")

У фільмі "Трейсери" Марі Авгеропулос продемонструвала свою фізичну підготовку та акторську майстерність, зігравши роль Кім Родс – дівчини, захопленої паркуром. Її героїня – смілива, спритна та незалежна, готова на все заради своєї команди.

3. Вал ("Культ")

У серіалі "Культ" Марі Авгеропулос виконала роль Вал – загадкової та небезпечної жінки, пов'язаної із таємним суспільством. Її героїня – маніпулятор, спокусниця та вбивця, здатна на найжорстокіші вчинки.

4. Еліс ("50/50")

У драмі "50/50" Марі Авгеропулос зіграла роль Еліс — студентки-психолога, яка допомагає головному герою впоратися з важким діагнозом. Її героїня – добра, чуйна і розуміюча, здатна підтримати у скрутну хвилину.

5. Сідні Коул ("Я люблю тебе, Бет Купер")

У комедії "Я люблю тебе, Бет Купер" Марі Авгеропулос виконала роль Сідні Коул — найкращої подруги головної героїні. Її героїня – весела, енергійна та трохи божевільна, готова на будь-які пригоди.

Марі Авгеропулос — талановита і різнопланова актриса, здатна втілити на екрані різні образи. Її ролі завжди запам'ятовуються глядачам своєю яскравістю, емоційністю та глибиною. У свої 38 років актриса продовжує активно зніматися в кіно та на телебаченні, радуючи шанувальників новими роботами. Побажаємо їй подальших творчих успіхів та нових яскравих ролей!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини