Головна Новини Зірки персона Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram лікарці з Харкова: навіщо
commentss НОВИНИ Всі новини

Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram лікарці з Харкова: навіщо

Девід Бекхем підтримав Україну в час агресії Росії

20 березня 2022, 19:20
Поділіться публікацією:

Відомий британський футболіст Девід Бекхем на день віддав свою сторінку в Instagram лікарці з Харкова, яка керує перинатальним центром у Харкові. Відповідне звернення футболіст зробив у мережі.

Девід Бекхем віддав свою сторінку в Instagram лікарці з Харкова: навіщо

Девід Бекхем (фото з відкритих джерел)

Відомо, що за життям Девіда Бекхема слідкує близько 71 мільйона підписників. Тож футболіст вирішив у такий спосіб допомогти Україні. І це не тільки для інформування, а й для збору коштів з усього світу, на кожному відео розміщено посилання для пожертвування.

 "Сьогодні я передаю свої соціальні канали Ірині, голові обласного перинатального центру в Харкові, де вона допомагає матерям народжувати. Перейдіть до моїх історій, щоб дізнатися більше про дивовижну роботу, яку Ірина та медичні працівники, як вона, роблять, щоб рятувати життя в Україні. Будь ласка, надайте все, що ви можете, щоб підтримати ЮНІСЕФ і таких людей, як Ірина, за допомогою посилання на пожертвування в моїй біографії", — заявив футболіст.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що українські знаменитості розповіли, де перебувають і чим займаються під час війниВідкрита російська агресія, яка обрушилася на Україну 24 лютого, вдарила по всіх мешканцям нашої країни. Видання "Коментарі" поцікавилося у представників культури та телеведучих, як вони переживають цей страшний час. Де перебувають і чим займаються. Зокрема, ведучий "Говорить Україна" на каналі "Україна" Олексій Суханов зазначив, що зараз перебуває в Києві й не збирається нікуди виїжджати, хоча розуміє тих, хто був змушений покинути своє місто та вивезти близьких у безпечніше місце. Зараз він всіляко намагається допомагати у боротьбі із противником.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини