Головна Новини Зірки персона Девід і Вікторія Бекхем привітали один одного з річницею весілля
commentss НОВИНИ Всі новини

Девід і Вікторія Бекхем привітали один одного з річницею весілля

Девід і Вікторія Бекхем одружилися в 1999 році

5 липня 2021, 14:54
Поділіться публікацією:

Минулими вихідними зіркове подружжя відзначило 22-гу річницю свого весілля. Вікторія та Девід публічно привітали один одного в соціальних мережах і знову зізналися у своїх почуттях. Про це пише Hello.

Девід і Вікторія Бекхем привітали один одного з річницею весілля

Девід і Вікторія Бекхем (фото з відкритих джерел)

Вони — багате й відоме на весь світ подружжя. Два роки тому їхні статки оцінили в один мільярд доларів. Девід і Вікторія вже 24 роки щасливі разом, з яких 22 — в офіційному шлюбі.

Щоб привітати свою кохану дружину, Девід опублікував кілька спільних архівних фотографій з Вікторією. Спортсмен зазначив, що вони як і раніше все ще практикують дабл-дресинг. Тобто пара одягається в схожому стилі.

"22 роки по тому наші костюми як і раніше поєднуються. З річницею! Дуже тебе люблю, спасибі тобі за те, що подарувала мені таких чудових дітей, з якими ми теж можемо носити однакове", — підписав фотографії Девід.

Вікторія теж змонтувала ролик із чоловіком. Коротко його підписала.

"Люблю тебе, Девіде! З річницею", — написала місіс Бекхем.

Доленосна зустріч майбутнього подружжя сталася під час одного з футбольних матчів у 90-х. Відтоді вони більше не розлучалися.

Бекхеми — ледь не єдина зоряна пара, яка поважає різні сімейні традиції. Вони щорічно вітають один одного з важливими датами.

Для багатьох шанувальників Девід і Вікторія разом зі своїми 4 дітьми й собаками є втіленням міцної сім'ї та дружної команди, у якій всі підтримують один одного. Бекхеми — щаслива пара, яка відвідує не тільки королівські заходи, а й світські вечірки в Лондоні, на Манхеттені. Вони однаково гармонійно виглядають в вечірніх нарядах й у звичайних джинсах і футболках.

Королева Великобританії Єлизавета II навіть нагородила пару орденами Британської імперії.

Нагадаємо, що сайт "Коментарі" повідомляв про те, що сімейство Бекхем влаштує вечірку за 100 тисяч фунтів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини