Головна Новини Зірки персона «Дівчина Бонда» похвалилася стрункими ніжками (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

«Дівчина Бонда» похвалилася стрункими ніжками (ФОТО)

Голлівудська актриса українського походження Ольга Куриленко похвалилася сталевим пресом та стрункими ніжками

4 листопада 2021, 10:55
Поділіться публікацією:

41-річна французька модель та актриса українського походження Ольга Куриленко, яка зіграла "дівчину Бонда" у фільмі "Квант милосердя", похвалилася стрункою фігурою.

«Дівчина Бонда» похвалилася стрункими ніжками (ФОТО)

Ольга Куриленко / Фото: @ olgakurylenkoofficial

На своїй сторінці в Instagram знаменитість опублікувала фотографії, зроблені під час відпочинку у Дубаї. На одному з кадрів Ольга Куриленко позує на шезлонгу у червоному купальнику та сонцезахисних окулярах, демонструючи свою струнку фігуру та підтягнуті ніжки.

Акторка написала, що канікули закінчилися, залишивши добрі спогади. Її публікація за добу зібрала понад 30 тисяч лайків і безліч коментарів від шанувальників: "Красуня", "Найкрасивіша", "Красива посмішка", "Це ж чудово, коли є що згадати", "Красуню словами не висловити", "Сексуальнакрихітка" ", "Королева Ольга", — прокоментували фоловери.

«Дівчина Бонда» похвалилася стрункими ніжками (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що популярна французька модель та актриса українського походження Ольга Куриленко нещодавно продемонструвала стильний образ, прибувши на показ та коктейльну вечірку модного будинку Richard Quinn під час Тижня моди у Лондоні. Іноземці оцінили образ української та французької актриси Ольги Куриленко, в якому вона відвідала світський захід.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна актриса Ольга Куриленко належить до тих знаменитостей, які не приховують своєї природної краси й можуть легко позувати та публікувати у мережі фотографії без макіяжу.

Читайте також, що американська виконавиця Леді Гага прикрасила одразу дві обкладинки модного журналу Vogue — італійського та британського. На сторінках одного з глянців вона позувала повністю оголеною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини